Felülnézetes taktikai játék lett volna a BioShock Vita

Körökre osztott taktikai játékot akart Ken Levine a PS Vitára. Ugyan nagyon jól hangzik, de mindez már csak álom marad.

Felülnézetes taktikai játék lett volna a BioShock Vita

Ken Levine mindig is nagyon szerette a PS Vitát, nem csoda hát, hogy már a masina megjelenése óta akart készíteni rá egy BioShock-játékot. Ez valószínűleg már nem fog megtörténni, legalábbis az ő kezei alatt biztos nem, de a PS Vita viszonylagos sikertelenségét látva valószínűleg a kiadó sem adna már neki zöld utat. Mindenesetre ma Levine több ízben is beszélt a soha el nem készült játékról. Úgy tudja, hogy a Sony és a 2K végül nem tudott megállapodni - 2011-ben még mindkét fél jóval optimistább volt a megegyezést illetően.

Levine elmondta, még mindig szeretné megcsinálni a játékot, de már nem lesz rá lehetősége, a jogi helyzet ugyanis ezt nagyon megnehezítené. De milyen lett volna a BioShock Vita? "Az én fejemben úgy él, mint egy Final Fantasy Tactics-stílusú játék, a bukás előtti Rapture-ben".

Levine szerint a legfontosabb, hogy olyan játékot akart tervezni, mely tökéletesen kihasználja a Vita lehetőségeit, és nem kényszerülnek vele kompromisszumokra. "Ezen kívül, ahogy azt valószínűleg néhányan tudják, a körökre osztott játékok fanatikusa vagyok".

Valószínűleg most sok rajongónak beindult a nyáltermelése, ám az Irrational Games feloszlása után már pusztán annak is örülhetünk, ha a következő "nagy" BioShock hozza az eddigi minőséget.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward