Felfrissülten érkezik az ASUS Republic of Gamers G750 notebook

Az noti Haswell CPU-val és NVIDIA GeForce GTX 700M grafikus kártyával rendelkezik. Természetesen ahogy eddig is, most is a játékosok az elsődleges célközönség.

Felfrissülten érkezik az ASUS Republic of Gamers G750 notebook

Az ASUS bejelentette a PC-s játékok megszállottainak megalkotott, asztali gépek teljesítményét nyújtó ROG G Series G750-es noteszgépet. A notebookba 4. generációs Intel Core i7 processzor (Haswell) és NVIDIA GeForce GTX 700M GPU került.

A megfelelő hűtés érdekében a G750 nagy teljesítményű hátsó szellőzésű kettős légkivezető rendszerrel van felszerelve, az előző G sorozatú noteszgépek hagyományait folytatva. A hangkimenet javítását szolgálja az ASUS SonicMaster technológia és a kifejezetten a ROG játékos noteszgépeihez kifejlesztett AudioWizard hangtuningoló segédprogram rendszerbe integrálása.

A G750 karcsú noteszgép létére teljesítményével teljes mértékben képes egy asztali gép kiváltására. A legfrissebb processzor nem csak a rendszert teszi gyorsabbá, használatával a többfeladatos feldolgozás és a multimédia-lejátszás is zökkenőmentesebbé válik, de ami igazán érezhető, az az energiafelhasználás hatékonyságának javulása.

A gép Intel Thunderbolt csatlakozóval is fel van szerelve, így ugyanaz az egy csatlakozó használható a videojelek és az adatok akár 10 Gb/s-os (az USB 3.0 tempójához képest dupla) sebességű továbbítására is, akár hat sorba fűzött kompatibilis eszközre. A G750 6 Gbit/s sebességű SATA csatolójával sokféle tárolókonfigurációt támogat, például akár két (1 vagy 1,5 TB-os) merevlemez is használható egy 256 GB-os SSD mellett.

Az előző G sorozatok tervezési tapasztalataira építő G750 két hátsó szellőzőnyíláson vezeti ki a levegőt két ventilátorral, hogy a felhasználót se a meleg, se a zaj ne zavarja.

A G750 exkluzív ASUS SonicMaster technológiáját hangmérnökök elkötelezett csapata fejlesztette. A SonicMaster a fejlett audio alrendszer és a hifi-minőségű hangfeldolgozás ötvözete, amely az ASUS szerint a játékokhoz optimalizált noteszgépek világának legjobb audioteljesítményére képes. A ROG AudioWizard segédprogram rugalmas hangbeállításaival a felhasználók egyedi igényeinek megfelelő hangbeállítások készíthetők, öt előre meghatározott mód menthető a különféle játéktípusokhoz. A gépben egy beépített fejhallgató-erősítő is található. A G750 tulajdonosa anélkül élvezheti az audioélményt, hogy zavarna másokat vagy kompromisszumot kellene kötnie.

ASUS G750 specifikációk
ASUS G750 specifikációk

Az ASUS ROG G750 hamarosan hazánkban is kapható lesz, a pontos konfigurációkról és ajánlott végfelhasználói árakról egyelőre nem állnak rendelkezésre információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward