Felfrissül a Wildstar grafikája

A nagy szeptemberi újraindulással párhuzamosan a WildStar grafikája is fejlődésen megy át.

Felfrissül a Wildstar grafikája

Ugyan a WildStar kiváló grafikai dizájnnal rendelkezik, mindig van hova fejlődni. Ez a fejlődés pedig meg is fog történni a szeptember 29-én megjelenő WildStar Reloaded megjelenésével.

A fejlesztők szerint a modellek minősége megfelelő, néhány döntést azonban az eredeti megjelenéskor a technikai limitációkat figyelembe véve kellett meghozniuk. Ezért sem a bevilágítás minősége, sem pedig a látótávolság nem úgy sikerült, ahogy azt szerették volna.

Ennek megfelelően a WildStar Reloaded egyik legnagyobb újdonsága a bevilágítás teljes átalakítása lesz. Korábban a legtöbb terület és zóna egyetlen pontból kapta a fényt, így az egész némileg lapos volt. A frissítéstől kezdve már több fényforrás világítja majd a be a környezetet. Ráadásul olyan fényforrások is megjelennek, mint egy külső csillag sugarai, vagy éppen a tábortüzek.

Ezzel párhuzamosan a skybox, vagyis az ég megjelenítése is átalakul, várhatóan sokkal szebb lesz. A fejlesztők elmondása szerint egyébként a változások nem azonnal és egyszerre mennek majd végbe: a WildStar Reloaded megjelenésekor az alacsony szintű zónák kapják meg a frissítéseket, majd később csatlakozik ezekhez a többi zóna.

Előtte - utána

Előtte - utána

Előtte - utána

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward