Felbukkant a felújított Alienware M17x

Bemutatta az M17x csúcs-játékgépe újjáalkotott változatát az Alienware, amelynek nem meglepő módon különösen erős pontja a grafika, de más téren sem panaszkodhat - és még az energiatakarékosságra is gondoltak.

Felbukkant a felújított Alienware M17x

Bemutatta az M17x csúcs-játékgépe újjáalkotott változatát az Alienware, amelynek nem meglepő módon különösen erős pontja a grafika, de más téren sem panaszkodha. Ráadásul még az energiatakarékosságra is gondoltak.

A 17 hüvelykes gép ugyanis két GeForce GTX 280M-et is elbír SLI-ben, elérve így az asztali gépek színvonalát, viszont rendelkezik még egy integrált GeForce 9400M egységgel is azokra az alkalmakra, amikor a látványosságnál fontosabb az akku üzemidejével való gondos gazdálkodás.

Processzor-téren képbe kerültek már a négymagos Intel Core 2 Extreme-ek is, memóriából 8GB is rendelkezésre állhat, merevlemezből pedig akár 1TB is elérhető (két RAID-be kötött félterás útján). A lehetőségeknek valóban csak az ember pénztárcájának mélysége szab határt.

Az alapmodell ugyanis $1.799-be kerül; ez 2,4GHz-es Core 2 Duo-t, 4GB RAM-ot, 250GB (7.200RPM) merevlemezt és egy GeForce GTX 260M-et kínál. Kellő ráfizetés esetén azonban a fentieken túl még Blu-ray meghajtó is választható hozzá, vagy akár 512GB SSD is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward