Február végéig érhető el az ABIT hivatalos weboldala

2009 márciusában sokakat meglepett az a hír, amely arról szólt, hogy az ABIT hosszú évek után kiszáll az alaplapok piacáról. A gyártó neve jól csengett az alaplapok szegmensében, ám a jelek szerint az egyre erősödő versenyben a cégnek már nem sikerült talpon maradnia, így meg kellett hoznia a sokak számára fájó döntést.

Február végéig érhető el az ABIT hivatalos weboldala

2009 márciusában sokakat meglepett az a hír, amely arról szólt, hogy az ABIT hosszú évek után kiszáll az alaplapok piacáról. A gyártó neve jól csengett az alaplapok szegmensében, ám a jelek szerint az egyre erősödő versenyben a cégnek már nem sikerült talpon maradnia, így meg kellett hoznia a fájó döntést.

A vállalat most újabb bejelentést tett, ami az ABIT termékek tulajdonosai számára bír hatalmas jelentőséggel. A cég eddig folyamatosan üzemeltette hivatalos weboldalát, amelyen a vásárlók számára termékeihez drivereket, felhasználói kézikönyveket és BIOS-okat biztosított, ám a jelek szerint ennek hamarosan vége szakad, ugyanis heteken belül lekapcsolják a weblapot. A felhívás alapján február 28-án megszűnik az ABIT hivatalos weboldala, így aki ABIT termékkel rendelkezik és szeretné letölteni hozzá a legfrissebb drivereket, illetve BIOS-t, annak már csak néhány hete van, hogy ezt megtegye.

A szóban forgó weboldal itt található. Ha olyan ABIT termékkel rendelkezünk, amit még szeretnénk használni, érdemes felkeresni a weblapot, míg nem késő.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward