Ezek a játékok költöznek PSVR-ra

Ezek a játékok költöznek PSVR-ra

Az elmúlt időkben a Sony részéről csend honol a PSVR-t illetően, valószínűleg nem is akarják a generáció váltás előtt már erőltetni a dolgot. Kétségtelen viszont, hogy a platformra szánt Iron Man játék sajnos késik a koronavírus miatt, viszont PC-ről több olyan cím is a platformra vándorol, ami feledtetni tudja a kellemetlenségeket.

Kezdjük rögtön a legnagyobb és az egyik legnagyszerűbb címmel, a The Walking Dead: Saints and Sinners-szel. A PC-n már bizonyított játék az egyik legsokoldalúbb és legizgalmasabb cím, ahol túlélőként kell helytállnunk a TWD cseppet sem barátságos univerzumában.

A Skydance Interactive nem csak részletességben alkotott maradandót, hanem a harcrendszer tekintetében is. Szinte minden tárgy használható közelharci fegyvernek és soha ilyen jó érzés nem volt még zombikat ölni, mint itt. A környezet magával ragadó, így ez a játék azoknak is nagyon ajánlott, akik nem ismerik vagy nem is szeretik a Walking Dead univerzumát. A játék a héten jelent meg PSVR rendszerekre, illetve január óta PC-re is megszerezhető. Az Oculus Quest verzió később érkezik.

Szintén most jelent meg egy kedves oldalnézetes Alice Csodaországra épülő játék, a Down the Rabbit Hole. A játék egyedi nézőpontból mutatja be a világot és nem csak szemlélői, hanem aktív résztvevői is lehetünk a történetnek a puzzle feladványok megoldásával. PCVR-on és Questen már szintén elérhető.

Május 19-én megérkezik a Pixel Ripped 1989 folytatása, az 1995. Ezúttal egy fiatal srác bőrébe bújva kell megmentenünk a valódi és a Pixel világot Cyblin Lord-tól. Az ARVORE játéka visszarepít minket az időben és rendkívül humoros módon parodizálja például az akkoriban jellemző szülői mentalitást, ahogyan a videojátékokra tekintettek. Bár a játék rövid, rendkívül ajánlott élmény, hiszen a korra jellemző játékokban próbálhatod ki magad és lehetsz újra gyerek. PC-n és Questen már játszható.

Általános tévhit, hogy a VR-nak sok hely kell. Általában, ha álló helyzetben az ember ki tudja nyújtani a karját előre és oldalra, az elegendő egy VR játékhoz. Sok játék ráadásul támogatja is az ülő pozíciót, így még ennyi hely sem szükséges. Ez viszont egyáltalán nem igaz a Gorn-ra.

Ez a játék híres arról, hogy számtalan televíziót és otthoni dísztárgyat tettek már tönkre a játékosok, miközben ordibálva csápoltak a szobában. Ha van helyed bőven és nincs mit lecsapnod a szobában, akkor viszont kifejezetten ajánlott ez a brutális cím. Szintén május 19-én érkezik. PC-n az egyik legrégebbi VR cím, így régóta elérhető.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap