Extrém hűtés extrém CPU tuninghoz

Az EK Water Blocks legfrissebb terméke azoknak jöhet jól, akik az utolsó megahertzet is ki szeretnék préselni processzorukból annak érdekében, hogy megdöntsenek egy, vagy akár több világrekordot.

Extrém hűtés extrém CPU tuninghoz

Az EK Water Blocks a napokban már bemutatott egy speciális hűtőkészletet, ami extrém memóriamodul-tuning alkalmával jöhet jól, most viszont megérkezett az EK-SF3D Inflection Point EVO Evaporator is, ami extrém CPU tuninghoz készült.

Az EK-SF3D Inflection Point EVO elkészítésében az EK mérnökei a siker érdekében együttműködtek a neves finn tuningmesterrel, Petri "SF3D" Korhonennel, aki már a korábban bemutatott extrém memóriahűtő szett megtervezésében is munkát vállalt. A processzorra szerelhető párologtató henger tartálya magas minőségű anodizált alumíniumötvözetből készült, alsó részének elkészítéséhez pedig nagytisztaságú rezet használt a gyártó, amit nikkelborítással is ellátott. A talpazat az igényes tervezésnek és megmunkálásnak köszönhetően remekül illeszkedik a processzor felületéhez, így a hőátadás hatékonyan és gyorsan történik, a nagyméretű réztömb pedig segít a hőmérsékletingadozások hatékony kiegyenlítésében.

Az új, processzorra szerelhető párologtató henger forradalmian új rögzítő mechanizmust alkalmaz, amellyel a terméket akár a kezdők is egyszerűen, gyorsan felszerelhetik az adott processzorra. Az újdonság minőségi felépítésének köszönhetően kevesebb szigetelőanyag használatára van szükség extrém tuning alkalmával, mint a piacon kapható bármely párologtató hengernél. A hengerben természetesen folyékony nitrogén kaphat helyet, de akár szárazjéggel is lehet próbálkozni.

Az EK-SF3D Inflection Point EVO első körben csak Intel LGA-115x processzorfoglalatokhoz passzoló kiadásban érhető el. Maga a párologtató henger 149,95 euróba kerül, a rögzítő kereteket pedig külön kell megvásárolni, méghozzá darabonként 39,95 euróért.

Az LGA-115x processzorokhoz passzoló rögzítő keret mellé június közepén az Intel LGA-2011-es, illetve az AMD processzorokhoz szánt kiadások is megérkeznek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward