Exkluzív információk a Honor 20 szériáról

Exkluzív információk a Honor 20 szériáról

A Huawei a várakozások szerint május 21-én fogja bemutatni Londonban a Honor 20 szériát, melynek kapcsán már több érdekességet is lehetett hallani korábban, és képeken is felfedezhető volt például a Honor 20 Pro. Most pedig hivatalos információmorzsákat kaptunk az érkező termékekkel kapcsolatosan.

A Huawei egyszerre kettő „számozott” Honor modellel készül most, ami azért érdekes, mert korábban ilyen termékből a cég nem mutatott be egyszerre több kivitelt. A Honor 20-ról egyelőre nincs hivatalos képünk, de ennek az okostelefonnak a kapcsán kiderült, hogy egy 6,26 hüvelykes megjelenítőnek fog otthont adni. A panel meglehetősen nagy arányban, 91,6 százalékban fogja lefedni a kijelzőt, ennek köszönhetően elképesztően látványos lesz a szerkezet. Ennél a modellnél a kamera bele lesz integrálva a megjelenítőbe, egy apró, mindössze 4,5 milliméteres lyukon keresztül fog a világra tekinteni a szelfizésre és videocsevegések bonyolítására kihegyezett egység. A kijelző kapcsán nem derült ki a felbontás, de szinte borítékolható, hogy 1080p-vel lehet számolni, azt viszont nehéz megjósolni, hogy a frontkamera mire lesz képes.

Galéria megnyitása
Kiszivárgott kép, amin a felirat szerint a Honor 20 Pro szerepel

A Honor 20 széria esetében – a korábbi sejtéseinknek megfelelően – egy olyan ujjlenyomat-olvasóval szembesülhetnek majd az emberek, ami az okostelefon oldalán lesz elhelyezve. Hogy pontosan mi volt az elsődleges oka annak, hogy ilyen kialakítás mellett döntöttek a tervezők, nem lehet tudni, de az biztos, hogy a hátlap így letisztultabb, és jó eséllyel olcsóbb ez a szenzor, mint a megjelenítő mögé bújtatható. És talán pontosabban is működik majd, mint a kijelzős megoldások. Az biztos, hogy ezt mindig kényelmesen el lehet majd érni, akkor is, ha le van téve a készülék, és sötétben is könnyen kitapintható.

Az eszköz kapcsán azt is megtudhattuk, hogy egy teljesen új eljárással készül az üveg hátoldal, amire a Huawei többdimenziós, Dinamikus-Holografikus kialakításként hivatkozik. „Az alsó réteget egy speciális technikával állítják elő, több millió beágyazott miniatűr prizmával, amelyek a gyémántokra hasonlítanak. A legalsó réteg felett egy üvegréteg és az adott színbevonat kombinációja helyezkedik el. A rétegek együttesen, valamint a fény áttűnése az egyes rétegekben és a prizmákon keresztül optikai mélységet láttat.” – olvasható a rövid közleményben. És végül még egy tervezési érdekesség: a mobilnál a hátsó kameramodult úgy alakították ki a cég, hogy jobban kihasználja a belső teret, és így az akkumulátor számára több hely maradjon. Reményeinek szerint ez egyben azt is jelenti, hogy kellően erős telep fog a szerkezetbe kerülni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap