EVE Online TV sorozat

Az EVE Online űrhajói hamarosan tévéképernyőkre úsznak, mert a CCP összeállt Izland legnagyobb filmkészítőivel, hogy áttegyék a játékosok által megélt eposzi momentumokat egy izgalmas tévés sorozatba.

EVE Online TV sorozat

Az EVE Online űrhajói hamarosan a tévéképernyőkre úsznak, mert a CCP összeállt Izland legnagyobb filmkészítőivel, hogy áttegyék a játékosok által megélt eposzi momentumokat egy izgalmas tévés sorozatba. A sci-fi MMO átültetését Baltasar Kormákur végzi majd, aki 2012-ben vált világszerte ismertté a Mark Wahlberg főszereplésével készült Contraband című filmnek köszönhetően.

A sorozat eseményeit befolyásolják tehát a játékosok tettei, amiket feljegyeznek az EVE Online True Stories weblapján. Milyen dolgok kerülhetnek be? Van pár több ezer játékost megmozgató esemény a játék történelmében, volt 3000 fős masszív űrcsata, támadás a Jita ellen...

Azt még nem tudni, hogy mikor kezdődik a munka a projekten, Kormákur jelenleg egy másik hollywoodi film utómunkáival van elfoglalva. Ez egyébként a 2 Guns, melyben Wahlberg és Denzel Washington viszik a főszerepeket. Emellett dolgozik még egy új HBO sorozat bevezető epizódján.

"A hírhedt és szeretett EVE Univerzum lakóinak már vagy 10 évre való drámai története van, amit el lehet mesélni" - nyilatkozta a CCP feje, Hilmar Pétrusson. "A Baltasarral és kreatív csapatával létrejött szoros együttműködés megalapozta a bizalmamat, hogy együtt képesek leszünk elkapni az EVE lényegét, amivel milliókat inspirálhatunk a tévéképernyők előtt az emberiség jövőjének vízióival."

Ezzel a projekttel felzárkózhatnak az ilyen téren úttörőként számontartott Defiance-hoz, ami néhány hete indult csak el a Syfy csatornán. Ha ügyesek lesznek, akkor nem lesz nehéz lefőzni őket (sajnos), mondjuk ezt az első két rész megnézése után.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward