EVE Online: Rhea - 2014 legnagyobb kiegészítője

Hatalmas, tartalmakban gazdag kiegészítőt kapott a népszerű űr MMO.

EVE Online: Rhea - 2014 legnagyobb kiegészítője

Az EVE Online most kapta meg legnagyobb frissítését az idei évben. A Rhea névre hallgató kiegészítő rengeteg nagyobb újdonságot hozott a játékba, új űrhajók és új területek is érkeztek vele.

A New Edenben történt rejtélyes eseményeket követően 100 új féreglyuk rendszert fedeztek fel, ezek körül a Thera nevű páratlan a játék történetében: az elejétől a végéig 340 csillagászati egységnél is nagyobb (egy CsE kb. 150 millió km), négy teljesen felszerelt űrállomást tartalmaz és számos bejárata van.

Az űr újabb rejtélyeket rejteget: rengeteg felfedeznivaló akad a szétrobbant égitestek romjai között, mind-mind egy nagy kirakós darabjai. Az egyik ilyen rejtély a Sleeper felderítők megjelenése, amely nem sok jót ígér.

Az új területek újabb fenyegetést rejtenek, szerencsére viszont a frissen bekerült polarizált fegyverek segítségével mindenki felkészülhet a veszélyekre. Ezeknek a fegyvereknek igen magasak a damage és tracking értékei, de cserébe egyáltalán nincs damage resistance-ük, így ha felszerelkezünk velük, pusztító erővel fogunk rendelkezni, ám törékenyek leszünk.

Két új űrhajó érkezik, melyek érdekes játéklehetőségeket biztosítanak az EVE masszív sandbox világában. Az Amarr Confessor taktikai romboló harc közben gyorsan és egyszerűen tud váltani a védekező, gyorsasági és a sniper módok között, az ORE Bowhead óriás teherhajó pedig képes teljesen felszerelt csatahajókat átszállítani a galaxison.

A folyamatban lévő űrhajó áttervezési hullámnak köszönhetően a régi hajók közül a Blackbird, a Rook, a Falcon, az Incursus, az Onyx és az Eagle kapott fantasztikus új külsőt. Az EVE bevezette a fizikai alapú renderelést, hogy a játék űrhajóinak szépsége teljes pompájában bontakozhasson ki. A csillagtérkép is nagy felújításon ment át, mind külsőben, mind funkcionalitásban, a béta verzió már tesztelésre készen áll. A kezelőfelületet is modernizálták, igazi epikus sci-fi külsőt kapott és az ikonok könnyebben felismerhetőek.

Annak érdekében, hogy a friss játékosok számára kezdetben ne fájjon annyira a halál, és a régiek is nyugodtan merjenek kockáztatni, megszüntették a klón upgrade rendszert és a halálnál bekövetkező skillpont vesztést.

Az EVE következő frissítése, melynek nevét még nem árulták el, január 13-án fog jönni. A december 11-én este 9-kor a Twitch.tv-n látható "The o7 Show" témái a Rhea kiegészítő és az EVE közösségi eseményi mellett a jövőre vonatkozó tervek lesznek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward