EVE Online - az új frissítés mindent megváltoztathat

Véget érhet az óriás űrcsaták korszaka? Phoebe véget vethet a stagnálásnak és a hidegháborúnak.

EVE Online - az új frissítés mindent megváltoztathat

A CCP szerint a hírekben jól mutattak ugyan a gigászi méretű űrcsaták, de a játéknak hosszú távon nem tettek jót. Az új Phoebe névre keresztelt frissítés, amely november 4-én érkezik, megváltoztatja majd a helyzetet és új korszak kezdetét jelentheti a játék történetében.

Az óriási űrcsaták kialakulását segítette, hogy a játékosok az EVE univerzumának bármely pontjáról pillanatok alatt elérhettek bárhová, így az erősítés és az utánpótlás érkezése előtt nem volt akadály. Ha valaki bajba került, társai gyorsan a segítségére tudtak sietni, így alakultak ki azok a hatalmas űrcsaták, amelyekben egész klánok és koalíciók vettek részt. A konfliktusokban sosem csupán a helyileg érintett felek harcoltak, hanem mindig felbukkant mögöttük a nagyhatalom is, amelyhez tartoztak. Ez mára egyfajta hidegháborúhoz vezetett a játék legnagyobb erőt képviselő szövetségei között.

A CCP szerint a Nullsecben nem igazán zajlik az élet, és ezen változtatni szeretnének azzal, hogy utat nyitnak a kisebb űrcsaták felé, melyekben lehetősége lenne a kisebb klánoknak is érvényesülni, és nem kéne attól tartani, hogy minden konfliktusban pillanatok alatt felsorakozik a szemben álló felek mögött az egész univerzum.

A Phoebe frissítés különböző korlátozásokat vezet be az űrugrások terén, melyek következtében az utazás időigényesebbé válik, nem lehet egyik pillanatról a másikra beugrani egy-egy űrcsatába, ezért várhatóan a jelenlegi szuperhatalmak nem tudják majd irányításuk alatt tartani az egész világot. Decentralizálódik a játékosok által képviselt hatalom, és kénytelen lesz mindenki akkora területre korlátozni uralmát, melyet még reális keretek között irányítani tud.

Az alábbi videó az EVE Online történetének eddigi legnagyobb űrcsatáját, a B-R5RB-t mutatja be.

Kapcsolódó híreink:

[link href="https://ipon.hu/hir/minden_idok_legnagyobb_csataja_zajlik_eve_online_ban/28487" target="_blank"]Minden idők legnagyobb csatája zajlik EVE Online-ban

[/link]

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward