Érkeznek a Kingston A2000-es sorozatú PCIe NVMe SSD-i

A költséghatékony meghajtók táborában versenyző újdonságok szállítása már megindult, így hamarosan kereskedelmi forgalomban is megjelennek.

Érkeznek a Kingston A2000-es sorozatú PCIe NVMe SSD-i

A Kingston még a CES 2019 idején, januárban mutatta be A2000-es sorozatú SSD kártyáit, amelyek az ígéretek szerint SATA árszintre érkeznek, alapok terén viszont a jóval modernebb és gyorsabb PCI Express 3.0 x4-es csatolót használják. A költséghatékony SSD sorozat árazásában nagy segítséget nyújtott az NVMe támogatással ellátott SSD vezérlők árának csökkenése, valamint az is, hogy a vállalat a Toshiba BiCS4 3D TLC NAND Flash lapkáit választotta. A kedvező ár miatt ráadásul a teljesítmény sem szenvedett csorbát, hiszen a gyártó szerint az újdonságok legalább háromszor olyan gyorsak, mint a SATA 6 Gbps-os csatolót használó megoldások. Érdekesség egyébként, hogy árazástól függően nem egy, hanem többféle NVMe vezérlőt is bevethet a vállalat az új sorozat esetében, így a Silicon Motion SM2263-as családja mellett a Phison olcsó SSD kártyákra szánt vezérlői is feltűnhetnek a NYÁK lapon.

Galéria megnyitása

Az 5 év jótállással érkező A2000-es családban egy 250 GB-os, egy 500 GB-os, illetve egy 1 TB-os modell bújik meg, amelyek valóban elég gyorsak, de az áraikat szem előtt tartva igazából strapabíróság terén sincs okuk szégyenkezésre. A gyűri jótállás 5 év, ami szintén nem hangzik rosszul, és összességében az árazás is jónak tűnik. Az első tesztek pedig majd elárulják, hogyan teljesítenek az új meghajtók a riválisok megoldásaival szemben, így könnyű lesz eldönteni, tényleg megérik-e az árukat. Az A2000-es sorozat tagjai rövidesen megjelennek kereskedelmi forgalomban.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap