EMUI 10.1 és Magic UI 3.1 frissítéseket indított a Huawei

Több Huawei és Honor okostelefon számára is elkészült az aktuális grafikus felület a legfrissebb fejlesztésekkel.

EMUI 10.1 és Magic UI 3.1 frissítéseket indított a Huawei

A Huawei a mostani nehéz körülmények között sem feledkezik meg a korábbi vásárlóiról, és szüntelenül szállítja az okostelefonok számára a frissítéseket. Ezúttal az Emotion UI és a Magic UI aktuális kiadásai készültek el több mint féltucat eszközre.

Amikor a P40 szériáról lehullott a lepel, a Huawei akkor indította el az Emotion UI 10.1 grafikus felhasználói felületet, később pedig megszültetett a Honorokra szabott változata is ennek a Magic UI 3.1 jelöléssel – ez a Honor 30S-sel debütált. Néhány készüléket frissített már a Huawei a legújabb grafikus felületre, és most további kulcsfontosságú eszközök kapták ezt meg. Okostelefon és táblagép is van a frissített gépek között.

Az Emotion UI 10.1 elkészült a Huawei P30-ra és a P30 Próra, valamint a Nova 6 szériára, amibe bele tartozik a Nova 6 SE, a Nova 6 és a Nova 6 5G is. Táblagépes fronton a MatePad Pro felhasználók számíthatnak arra, hogy jön az EMUI 10.1. A Magic UI 3.1 grafikus felület pedig a Honor V30 és a Honor V30 Pro modellek számára vált most elérhetővé.

Galéria megnyitása

Új témákkal nyit az EMUI 10.1 és a Magic UI 3.1, szóval friss kinézetet lehet adni a rendszernek a telepítést követően. És a teljesítmény is javulni fog különböző esetekben 10-20%-os mértékben. Bevezetésre kerül itt az új Multi-Window funkció, aminek köszönhetően több ablak egyidejű kezelése könnyebbé válik. És a kapcsolódó eszközöket pedig könnyedén lehet majd egyetlen felületen összeszedve kezelni.

A Huawei rágyúrt a kollaboráció működésére itt, ennek köszönhetően még egyszerűbben lehet majd a vállalat termékeit összehangolni és gördülékenyen kezelni. A Huawei Share fejlesztése is része az EMUI 10.1-nek a OneHop funkcióval, ami érintéssel történő tartalomküldést tesz lehetővé. A Cast+ leegyszerűsíti a képmegosztást bizonyos készülékek között. A galériában pedig minden eddiginél gyorsabban meg lehet majd találni korábbi fotókat, videókat.

Galéria megnyitása

Elérhetővé válik a Huawei új kommunikációs szolgáltatása, a MeeTime, ami kiemelten épít a videohívásokra, szóval napjainkban kifejezetten jól jöhet a felhasználóknak. A MeeTime esetében kiemelendő, hogy minden körülmények között a lehető legjobb minőséget próbálja biztosítani, legyen szó alacsony sávszélességről vagy rossz fényviszonyról, és képernyőmegosztásra is lehet ezt használni. És magasabb biztonságot tud majd nyújtani a frissített eszköz a privát szféra védelméről gondoskodó szolgáltatások fejlesztésével.

Galéria megnyitása

Ahogy azt megszokhatták már a tulajdonosok, néhány napot, hetet igénybe vehet, mire minden eszköz számára elérhetővé válik a szoftvercsomag. A Huawei OTA módon teszi elérhetővé az embereknek a rendszert, és amikor egy adott eszközön elérhetővé válik a frissítés, akkor azt azonnal jelzi értesítéssel a tulajdonos felé.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap