Elkészült a Tag Heuer harmadik okosórája

Az új luxuskategóriás okosóra kifinomultabb dizájnt és az eddigieknél több lehetőséget nyújt.

Elkészült a Tag Heuer harmadik okosórája

A Tag Heuer azon kevesek közé tartozik, aki tényleg hosszú ideje készít már teljes elhivatottsággal okosórákat, és a vállalat éppen ezért meg is adja a módját a fejlesztésnek. A Connected szériás eszköz nem az átlagos felhasználókat veszi célba, hanem azokat a vásárlókat, akik egyébként is megtehetik, hogy a Tag Heuer karórák között keresgélnek. És részben valószínűleg ennek köszönhető, hogy magához mérten sikeres is a termék.

Most a vállalat szakemberei a Connected harmadik generációját egyetlen méretben hozták ki, ami 45 milliméteres tokot kapott, ebből pedig egyből ki lehet találni, hogy a hölgyek csuklójával nem lesz kompatibilis. Azonban egy szolidabb, női modell is készül már a színfalak mögött, ami elvileg 41 milliméteres lesz, így már a hölgyek is bátran hordhatják majd. No, de amíg az nem készül el, kanyarodjunk vissza az aktuális újdonsághoz, ami nem kicsi, és így egy 1,39 hüvelykes megjelenítőt tud felvonultatni ami OLED technológiás, és 454 x 454 pixeles a felbontása, így jobb minőséget nyújthat majd az elődmodellnél.

Galéria megnyitása

A Tag Heuer eddig a Wear OS operációs rendszert használta a Google-től, és most sincs ez másként, az Android alapjaiból táplálkozó megoldás rajzolódik ki a szerkezeten a bekapcsolást követően. A vállalat a Google segítségével több alkalmazást nyújt majd a felhasználók számára, mint eddig.

Rengeteg új órafelületet biztosít a Tag Heuer a jövendőbeli tulajdonosoknak, a kínálatban vannak egészen modern, funkcionalitásra kihegyezett grafikák, és persze olyan is, amelyek hagyományos órákat elevenítenek meg digitálisan.

Galéria megnyitása

A hardveres fronton komoly váltás történt a készülékben. Tudniillik a Tag Heuer eddig mindig az Intel által készítet chipeket használta fel a karóráiban, itt viszont a vállalat átnyergelt a Qualcommhoz, és a Snapdragon Wear 3100-ra váltott. Ez sem egy új megoldás már, de lényegesen hatékonyabb felépítéssel rendelkezik, mint amit korábban alkalmazott a Tag Heuer. A RAM és a tárhely mérete nem derült ki egyelőre.

A viselhető kiegészítő rendelkezik GPS vevővel, van benne Wi-Fi, és még NFC chippel is meg lett toldva. Szóval nem jelent itt problémát a folyamatos nyomkövetés futásnál, vagy éppen a boltokban a mobiltárcás szolgáltatáson keresztül történő figyelmeztetés. A szenzorok terén van itt már pulzusmérő, gyorsulásmérő, giroszkóp, és iránytű is. Ezzel a csomaggal már tökéletes a szerkezet a sporttevékenységek követésére. És szerencsére a szoftveres oldalon is biztosított minden népszerű app a sportolók számára, rengeteg különböző mozgást tud követni a kifinomult szerkezet.

Galéria megnyitása

A korábbi moduláris felépítésekkel ellentétben az új Connected egy egyszerű karórának készült, de kiváló minőségben lett előállítva és kidolgozva. A képernyőt ezúttal zafír-kristályüveg oltalmazza, így sokáig karcmentes lehet a felülete.

Akik korábban kedvelték a kiemelkedő testre szabhatóságot, azok itt csalódottak lesznek, mert csak a szíját lehet cserélni az újdonságnak, szíjból viszont lesz hozzá választék. A tok tervezésekor elvileg a Tag Heuer a klasszikus Carrera óráknak a dizájnjából merített, ennek köszönhető az ízlésessége.

Galéria megnyitása

50 méterig vízálló a burkolat, szóval bírja majd a nyomást, így nem lesz akadály annak, hogy vízi sportok során is viselje a tulajdonosa. A karóra egy 430 milliamperórás akkumulátornak ad otthont, ami átlagos üzemidőről gondoskodik. Jelen esetben itt ez azt jelenti, hogy bírni fogja egy napig a kütyü, de elkerülhetetlenül töltőre kell majd pakolni esténként, ha a felhasználó nem szeretné, hogy váratlanul lemerüljön napközben a Tag Heuer Connected. A készülék töltője új lett, egy C-típusú USB-s eszközzel lehet ezt megoldani.

Galéria megnyitása

A Tag Heuer Connected harmadik kiadása acél tokkal és gumis szíjjal, sportos kivitelben 1800 dollárba kerül majd, és lesz ugyanennyiért kerámia lünettás változat is, aminek kicsit alacsonyabb lehet a tömege. A teljesen acél termékért 1950 dollárt kell majd kifizetnie a vásárlóknak, és lesz egy prémium kivitel titántokozással fekete ruhában, gumis szíjon, 2350 dollárért cserében. A vállalat több extra szíjat is nyújt, ezek 100 és 490 dollár közötti ársávban fognak mozogni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap