Elindult a Jurassic World 3 forgatása

Ennek örömére kiderült a film címe is.

Elindult a Jurassic World 3 forgatása

A film írója és rendezője, Colin Trevorrow elárulta, hogy a héten kezdetét vette a Jurassic World 3 forgatása, aminek a pontos angol címe az lesz, hogy Jurassic World: Dominion. Öt évvel azután, hogy Trevorrow feltámasztotta a sorozatot, az előző részt követően most ismét visszatér a rendezői székbe, hogy lezárja a trilógiát.

A két főszereplő, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard természetesen visszatér, mint ahogy a hírek szerint Jeff Goldblum is nagyobb szerepet kap majd. De ez még semmi, ugyanis mind Sam Neil és Laura Dern is visszatér a klasszikus részekből, úgy minden rajongó örülhet.

Az mondjuk némileg aggasztó, hogy látszólag a napjainkban szokásos szociális kommentárt nem hagyják ki a feminizmussal, Laura Dern ugyanis így nyilatkozott a szerepéről:

"Imádom Ellie Sattler karakterét, tulajdonképpen velem együtt nőtt fel. Annyi fiatalnak és főleg nőnek jelentett sokat ez a karakter, akik úgy érezték, hogy ő az egyik első kemény feminista női akcióhős. Imádom, hogy most kiderülhet, mi történt a karakterrel az évek alatt".

Magáról a történetről egyelőre nem sokat tudni, csak annyi biztos, hogy Trevorrow ott folytatja majd, ahol az előző abbamaradt: a dinoszauruszok kiszabadultak Isla Nublar szigetéről, és elkezdtek alaposan rendet rakni az emberek "világában". A film címe, a Dominion is erre utal, vagyis az emberek "világa" és a dinók közötti harcról, és várhatóan most először lesz egy jóval globálisabb története egy Jurassic-filmnek. Ami egyébként megmagyarázná, hogy kerül ismét képbe Sam Neill és Laura Dern karaktere.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy Trevorrow tavaly már megágyazott a történetnek a Battle at Big Rock című rövidfilmmel, ami itt fentebb meg is tekinthető. Ezzel kapcsolatban a rendező úgy nyilatkozott, hogy az emberek és a dinók közti harcot nem teljes háborúként kell elképzelni. "Az emberek nem háborúznak az állatokkal. Ha ez így lenne, már régen elvesztettük volna ezt a háborút".

Ehelyett a rendező úgy gondol az új Jurassic World dinóira, mint nagyon veszélyes állatokra, akik nem célzottan akarják támadni az embereket, csak próbálnak életteret találni maguknak, és hát, azért csak megeszik, aki szembe jön.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap