Shop menü

ELHAGYJA AZ ONWARD KÉSZÍTŐJE A STÚDIÓJÁT

Török Roland
Török Roland
Elhagyja az Onward készítője a stúdióját

A Dante Buckley szinte legkorábban rakta le a VR katonai lövöldözős játékok alapjait, egyedül kezdte fejleszteni még 2015-ben az Onward című játékot, amit a Facebook 2021-ben fel is vásárolt, a Downpour Interactive stúdiójával együtt. Az akvizíció egészen biztosan soha nem gondolt sikert hozott az azóta csapatban dolgozó fejlesztőnek, a Questen hatalmas sikereket elérő játék folyamatosan kapja a fejlesztéseket, és várhatóan a jövőben akár sztorialapú folytatás is érkezhet hozzá. 

A siker viszont nem minden. Dante Buckley Facebookon jelentette be, hogy hatalmas megtiszteltetés volt neki az Onwardon dolgozni a csapatával, rengeteg harci sérülést szerzett ez idő alatt, de sokat is tanult belőle. Megismerte a kicsi és nagyvállalat okozta különbségeket, azoknak a jó és a rossz oldalait. 

A Meta az UploadVR kérdésére megerősítette a Downpour CEO távozását.

Az Onward az utóbbi időben Steamen rengeteg negatív visszajelzést kap a felhasználóktól, mivel az új report rendszer nem működik jól, illetve Meta Quest 2-re való optimalizálás mellett a PC-s verzió folyamatos butításon megy keresztül. Az igazsághoz viszont hozzátartozik, hogy az Onward játékosok Steamen elenyésző felhasználót tesznek ki a natív Questes játékosokhoz képest.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére