Elegáns okosóra érkezett Wear OS rendszerrel

A Mobvoi kínálatában ezúttal a TicWatch C2+ bukkant fel, ami bővelkedik a RAM-ban, és kétféle szíj is jár mellé.

Elegáns okosóra érkezett Wear OS rendszerrel

A TicWatch okosórák széles körben elérhetőek, a Mobvoi mindig törekedett arra, hogy a lehető legtöbb felhasználót érje el. És most pedig befutott a TicWatch C2+, ami a korábbi C2 modellnek a vérfrissített változata. A 2018-as modell itt egyebek mellett már több memóriával szolgál, és ezáltal jobb felhasználói élményről képes gondoskodni.

Az eszköz egyetlen köztes méretben lesz elérhető, 42,8 milliméteres tokkal rendelkezik. Az órát a tervezők egyaránt ajánlják uraknak és hölgyeknek is. A TicWatch C2+ egy 1,3 hüvelykes megjelenítővel rendelkezik, ami AMOLED technológiás, ennek köszönhetően nagyon jó kontraszttal tud szolgálni, a felbontása pedig 360 x 360 pixeles. Az órát lehet érintésekkel kezelni, de kettő gomb is található az oldalán, melyekkel akár edzés közben is könnyen el lehet érni éppen lényeges funkciókat.

Galéria megnyitása

A Wear OS operációs rendszer található a kiegészítőn, ami már a digitális számlapoknál is támogatni fogja majd a hardveres gyorsítási lehetőség kihasználását. Ez a szoftveres környezet mindenki számára remek lehetőségeket nyújt. Az újdonság több friss számlappal érkezett, de ezek még nem a hardveres gyorsítás kihasználásával jöttek létre. Támogatott itt rengeteg különböző sportmód, képes átadni az óra minden szükséges információt, és akár az időjárás előrejelzés is megtekinthető rajta egyebek mellett.

A Qualcomm Snapdragon Wear 2100 platformot alkalmazza a Mobvoi az okosórában, sajnos nem lépett tovább a Snapdragon Wear 3100-ra. A tempóval valószínűleg nem lesz probléma az óra használata során, de az üzemidőnek jót tett volna a váltás. A rendszer számára ez a viselhető kiegészítő már 1 GB-nyi memóriát biztosít, ami kétszerese a korábbi mennyiségnek. A tárhely mérete 4 GB-os.

Galéria megnyitása

A kapcsolati lehetőségeket tekintve nagyon gazdag az eszköz portfóliója. Rendelkezik GPS vevővel (BDS, GLONASS), ennek köszönhetően képes nyomon követni, hogy a felhasználó például a futás vagy biciklizés során milyen útvonalat járt be, nincs szükség ehhez a mobil használatára. Adott az NFC chip, és a Google Pay szolgáltatással pillanatok alatt beállítható a mobiltárcás fizetést. Van Wi-Fi támogatás is, ami 802.11 a/b/g/n szabványoknak megfelelő, és persze a Bluetooth-ról (4.1) sem feledkezhetünk meg, hiszen ezzel kapcsolódik az eszköz az okostelefonokhoz.

Galéria megnyitása

Három színben lehet kapni az okosórát, az ezüst és a szürke kiviteleknél az oldalsó gombok élekkel határoltak, a rózsaarany változatnál viszont lekerekítettek, így még elegánsabb, és az a modell már a hölgyeknek szól. A TicWatch C2+ szíját egyszerűen lehet cserélni, és rögtön kettő szíj található a dobozában az eszköznek. Az elegáns bőrön felül jár a készülékhez egy strapabíró szilikon szíj is, ami a sportolásnál jöhet jól, mikor a bőr kifejezetten hátrányos. A szerkezet tokja rozsdamentes acélból van.

Galéria megnyitása

A készülék ugyan csak IP68 minősítéssel rendelkezik, de ennek ellenére támogatja az úszást is, ha nem merül le túl mélyre az ember a csuklóján az okosórával. Ez mindenképpen jó hír, mert így a fürdést és az egyszerű strandon való kikapcsolódást is gond nélkül elviselheti. A vállalat elmondása alapján normál használatban akár 2 napos üzemidővel képes szolgálni a TicWatch C2+, egy 400 milliamperórás kapacitású akkumulátor található benne. Alkalmazható a szerkezet Android és iOS operációs rendszert futtató okostelefonokkal egyaránt.

A Mobvoi TicWatch C2+ 210 eurós ajánlott fogyasztói áron került be a kínálatba, ami átszámítva nagyjából 65 ezer forintos összegnek felel meg. Az eszközt a hivatalos honlapján keresztül lehet először elérni, de megvásárolható lesz idővel a hazai boltok kínálatában is, hasonlóan a korábbi TicWatch modellekhez.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap