Elder Scrolls Online bejelentés

Hivatalosan is bejelentették az Elder Scrolls Online-t, amely jövőre fog megjelenni.

Elder Scrolls Online bejelentés

A régebbi meg nem erősített hírek igaznak bizonyultak: lehullott a lepel az Elder Scrolls Online MMO-ról, amely 2013-ban fog megjelenni PC-re és Macre. Az MMO világa 1000 évvel a Skyrim története előtti időkbe visz, ez az a kor, amikor Molag Bal herceg megpróbálja beolvasztani Tamrielt démoni birodalmába. A játék a Zenimax Onlie Studios első projektje, a fejlesztők vezetője Matt Firor, aki régebben a Mythic Entertainment színeit viselte, és jelentős tapasztalatot szerzett  magának a Dark Age of Camelot MMO-n dolgozva.

A játékban részünk lehet a hagyományos Elder Scrolls stílusú felfedezésben, és lesznek persze tipikus társasági és közösségi elemek is, ahogy ez már az MMO-kban szokás. Három játszható frakció lesz, ami igen érdekessé fogja tenni a PvP-t. Annak idején Dark Age of Camelotban is három frakció létezett, és máig sokan esküsznek, rá, hogy pont emiatt volt olyan élvezetes benne a PvP, szövetségek köttettek és bomlottak fel, és ez élővé tette a világot. Az Elder Scrolls Online-ban Cyrodiil tartományért és a császári trónért harcolhatunk, és ha az alkotók a DaoC hagyományokat követték, akkor izgalmas world PvP-re is számíthatunk.

"Nagyon nagy jutalom számunkra, hogy végre leleplezhetjük, min dolgoztunk az elmúlt években" – nyilatkozta Firor. "Az egész csapat elkötelezte magát, hogy minden idők legjobb MMO-ját alkossa meg, amely méltó az Elder Scrolls sorozathoz."

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward