Elder Scrolls MMO?

Egyre több jel is arra utal, hogy a Bethesda már jó ideje dolgozik egy Elder Scrolls MMO-n. A hivatalos bejelentés májusban várható.

Elder Scrolls MMO?

Nem megerősített hírek szerint a Bethesda valamikor májusban fogja bejelenteni Elder Scrolls MMO-ját. Az Elder Scrolls Online története ezer évvel a Skyrim ideje előtt játszódik majd. Három frakció közül választhatunk, mindegyiket egy állat jelképezi majd, (oroszlán, sárkány, és valamilyen madár: főnix vagy sas). Magáról a játékról valószínűleg az E3 expón, júniusban láthatunk majd bemutatót, ill. később a Quakecon-on várhatóan még többet tudhatunk meg.

A játékról 2007-ben hallhattunk először, amikor a Bethesda bejegyezte az elderscrollsonline.com domain nevet, bár akkor azt nyilatkozták, hogy csak azért foglalják le, hogy ne jegyezhesse be más. 2010-ben egy Bethesda és Interplay közötti per kapcsán derült fény az iratokból arra, hogy a cég egy World of Warcraft típusú MMO-n dolgozik. Úgy tűnik az MMO fejlesztése már 2006 óta folyik, több száz ember bevonásával, és több tízmillió dolláros költségvetéssel.

2007-ben a Bethesda anyacége a ZeniMax felvette munkatársai közé Matt Friort, a Mythic Entertainment egyik alapítóját, abból a célból, hogy egy MMO fejlesztését vezesse. Frior nagy tapasztalattal rendelkezik a Dark Age of Camelottal kapcsolatban, amely egy tradicionális fantasy MMO volt anno három frakcióval, és fantasztikus PVP-vel. A ZeniMax Online Studios ezen kívül is már jó ideje folyamatosan keres MMO fejlesztőket.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward