Egyedi, alacsony profilú GTS 450 a Sparkle-től

Egyedi, alacsony profilú GTS 450 a Sparkle-től

A Sparkle egy új, alacsony profilú felépítéssel rendelkező GeForce GTS 450-es videokártyával rukkolt elő. Az egyedi felépítéssel és szintén egyedi, kétslotos hűtővel érkező termék referencia órajelekkel érkezik és kifejezetten az alacsonyabb, kompakt PC házakat célozza meg, azok közül is csak azokat, amelyekben van elegendő hely a ránézésre kissé hosszúra sikeredett kártyának.

A friss videokártya SXS4501024D5LHD termékkóddal kerül a boltok polcaira. A 40 nm-es csíkszélességgel készülő GF100-as sorozatú (GF106-os) GPU ebben az esetben is 192 CUDA maggal gazdálkodik, amelyek 1566 MHz-en ketyegnek. A GPU magórajele 783 MHz-es értéket képvisel, a GPU és az 1 GB-nyi GDDR5-ös típusú fedélzeti memória között pedig ezúttal is 128-bites adatsín teremt kapcsolatot. A GDDR5-ös memóriachipek a referencia értéknek megfelelően 3608 MHz-es effektív órajelen üzemelnek.

A költséghatékony megoldások szegmensébe szánt GeForce GTS 450-es videokártya egy DVI és egy HDMi videó kimenettel érkezik és a gyártó állítása szerint hűvösebben, valamint halkabban is üzemel, mint egy referencia felépítéssel rendelkező GeForce GTS 450-es modell. Az új termék érkezésére az elkövetkező hetek folyamán számíthatunk, ajánlott végfelhasználói ára pedig valahol 100 euró körül fog elhelyezkedni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward