Egy csomó újdonsággal jön a Ghost of Tsushima rendezői változata

Új tartalmak érkeznek, valamint a PS5-öt is jobban kihasználja majd a játék.

Egy csomó újdonsággal jön a Ghost of Tsushima rendezői változata

A fejlesztő Sucker Punch bejelentette, hogy augusztus 20-án érkezik a rendkívül sikeres Ghost of Tsushima bővített változata, a Ghost of Tsushima Director's Cut. Ez tartalmazni fogja az alapjátékot, az azóta megjelent összes kiegészítőt és frissítést, valamint egy teljesen új területet, új történettel.

Az új történet helyszíne a szomszédos Iki szigete, ugyanis a mongolok ezt is megszállták. Főhősünk, Jin elutazik a szigetre, hogy felfedje a mongol helyzetet, azonban hamarosan olyan események kereszttüzében találja magát, amik rendkívül személyesen érintik, és újra kell élnie a múltjának traumatikus eseményeit.

Az új történethez érkeznek új karakterek, valamint az új sziget is rendkívül sok felfedeznivalót kínál majd, olyan környezetekkel, amiket korábban nem láthattunk. Ezen kívül érkeznek új ellenfelek, új felszerelések a lóhoz, minijátékok, harci technikák, valamint mindenféle cuki állat is.

Mindez elérhető lesz PS4-en és PS5-ön is, azonban az új konzolok tulajdonosai élvezhetnek majd néhány extrát. Az egyik ilyen, amit az alapjátékból sokan hiányoltak, hogy a japán szinkronhoz nem illeszkedett a szájmozgás. A készítők ezt úgy tudják megoldani PS5-ön, hogy az új gép már az átvezetőket is élőben rendereli, így a japán szinkronnak megfelelően tud majd mozogni a szereplők szája.

A Director's Cut ezen kívül támogatni fogja a DualSense kontroller lehetőségeit, alaposan fejlődik majd a 3D-s hangzás, illetve számíthatunk 4K-s felbontásra, 60fps-re, valamint alaposan lerövidített töltési időkre is. A framerate és a felbontás területén valószínűleg lesznek különböző beállítási lehetőségek.

Aki nem vásárolja meg a Director's Cutot, egy patch formájában így is kap néhány fejlesztést. Így például új kontroller kiosztások kerülnek be, és elérhetővé válik a harcok során a lock-on, amit nagyon sok felhasználó hiányolt. Ezen kívül valaki azt is nagyon szerette volna, hogy az íj tegezét el lehessen rejteni játékmenet közben, így ez a lehetőség is bekerül.

Ami az árazást és a generációk közti átvitelt illeti, a helyzet érdekes. A Ghost of Tsushima Director's Cut 69,99 dollár lesz PS5-ön és 59,99 dollár PS4-en. Akinek megvan az alapjáték PS4-re, az 19,99 dollárért frissíthet az új változatra, ha pedig valaki a PS4-re vette meg a Director's Cutot, akkor ezért 9,99 dollárt kell fizetni. Ha a PS4-es alapjátékról frissítenénk rögtön a PS5-ös Director's Cutra, akkor az 29,99 dollár lesz.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap