Early access fázisba került a Gabe Newell Simulator

Aminek a legfontosabb része, hogy kiadhatod benne a Half-Life 3-at!

Early access fázisba került a Gabe Newell Simulator

Csak idő kérdése volt, hogy ez is bekövetkezzen. Antonio "Exinot" Renna úgy döntött, hogy készít egy játékot, amiben Gabe Newell, a Valve főnöke a főszereplő. Habár az ember azt gondolná, hogy egy ilyen anyag sosem kerülhetne fel a Steam rendszerébe, valójában elég jól teljesített a Greenlight során, és a cég engedélyezte a megjelenését. Sőt, az olasz úriember elmondta, írásos engedélyt kapott személyesen Gabe-től, ami nem meglepő, a nagyfőnöknek mindig is volt humorérzéke.

A történet az E3-on kezdődik, ahol a Valve végre bejelenti, hogy készült a Half-Life 3. Erre a konkurens stúdiók annyira megijednek, hogy inkább idegeneket küldenek a Valve irodájára, hogy megsemmisítsék a céget. Játékosként nekünk Newell papát irányítva TPS nézetből kell szétlőnünk az idegeneket, és megvédeni az irodánkat. Azt az irodát, amit egyébként állítólag a Valve tényleges irodája alapján készített el a fejlesztő - legalább elmondása alapján néhány szobát biztosan a valódi megfelelő inspirált.

A legfontosabb dolog, hogy a játék történetének egy bizonyos pontján dönthetünk úgy, hogy megjelentetjük a Half-Life 3-at, de dönthetünk úgy is, hogy örökre töröljük a projektet. A leírás alapján bármit is válasszunk, örökre befolyásoljuk majd az univerzum sorsát. Ja, és felfedezhetünk egy rakás easter egget is menet közben.

A Gabe Newell Simulator ma délutántól lesz elérhető a Steam Early Access keretein belül, az első bemutató videó és a képek alapján pedig megfelelően borzalmasnak tűnik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward