EA: MMA > NASCAR

Az EA Sports egyelőre nem tervezi, hogy újabb NASCAR-ral kapcsolatos játékot csinál, árulta el Peter Moore a GameSpotnak.

EA: MMA > NASCAR

Az EA Sports egyelőre nem tervezi, hogy újabb NASCAR-ral kapcsolatos játékot csinál, árulta el Peter Moore a GameSpotnak.

A kifejezetten csak az Egyesült Államokban futó oválispályás versenyszéria tehát jó időre a háttérbe szorul. Ennek oka, hogy az EA Sportsnál helyet kellett, hogy csináljanak az új MMA - Mixed Martial Arts - (Kevert Harcművészetek) játékprojektnek.

"Jelenleg nincs tervben újabb NASCAR játék itt az EA-nál. Remek kapcsolatot alakítottunk ki az évek során, amit én is nagyon élveztem, amióta csak idekerültem. Sajnálatos módon néha nehéz döntéseket is kell hoznunk. Át kellett mozgatnunk néhány embert. Sokan a NASCAR csapatból most az EA Sports MMA-hoz kerültek át, amit jövőre készülünk kiadni."

Az EA egyébként már több mint 10 éve foglalkozott NASCAR játékok készítésével, hogy egészen pontosak legyünk, az első játék 1997-es, a NASCAR 98-ról van szó, ami még PS1-re és Saturn-ra jött ki. A legutóbbi darab a rajzfilmszerű NASCAR Kart Racing volt a Wii-re, amit csak a nagy vízen túl adtak ki ez év februárjában.

A szerződésnek tehát vége, nem marad semmilyen a szériával kapcsolatos licensz az EA-nál. Az időzítés valamelyest talán jónak is mondható, hiszen így is marad a kiadóóriásnak egy autós szimulátora, nevezetesen az átalakuló félben lévő NFS. A Slightly Mad Studiosnál készülő Need for Speed: SHIFT szeptember 18-án érkezik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward