E3-as előzetesek zuhataga - 1. adag

Metal Gear Solid V bővített előzetes, Quantum Break fejlesztői napló és számos más új bemutató egyenesen az E3-ról.

E3-as előzetesek zuhataga - 1. adag

Annyi előzetes kerül ki az E3-on folyamatosan demózott játékokról, hogy gyakorlatilag lehetetlen lépést tartani vele. Mi azonban mégis megpróbálunk, egy több részben jelentkező előzetes-összefoglalóval.

Take On Mars

Az ArmA-játékokat készítő Bohemia friss anyaga, melyben a Marson akár űrprogramot is vezethetünk. A játék számos küldetést, "scenario"-t állít elénk, de a szerkesztővel mi is hozhatunk létre újakat. Ezen kívül nekünk kell kutatnunk, fejlesztenünk és mérnöki célokat meghatároznunk a bolygó felderítésére.

Quantum Break

A tévésorozatot és játékot kombináló Quantum Breaket egyelőre mi sem tudjuk mire vélni. Sam Lake szerint ahogy a játék világa elkezd összeomlani, a játékoson múlik, hogyan éli túl, és ez befolyásolja azt, hogy ő milyen "sorozatot" rak össze a történésekből. A kulisszák mögött:

Dark Souls II

A GameTrailers segítségével nyerhetünk némi betekintést a Dark Souls II játékmenetébe.

Super Smash Bros.

Karakterek, pályák és némi játékmenet az új fejlesztői videóban. Masahiro Sakuria elmondja, a 3DS-es verzióban a harcosok egy fekete körvonalat kapnak, hogy jobban elkülönüljenek a környezettől.

Dead or Alive 5 Ultimate

Moebius

Nem sok legendás női játékfejlesztő létezik, de Jane Jensen kifejezetten közéjük tartozik. A Gabriel Knight és a Gray Matter készítőjének új kalandjátéka a hölgy minden jellemző stílusjegyét magán hordozza.

DayZ Standalone

Valószínűleg először látjuk mozgásban a DayZ Standalone-t. A Bohemia teljesen újraépítette a játékot egy MMO-szerű kliens köré.

PlayStation 4 Playroom

Ha a Microsoftnak van IllumiRoom, akkor a PlayStationnek kell egy Playroom. Gyakorlatilag arról van szó, hogyan működik együtt a DualShock 4 kontroller és a Playstation Eye kamera.

Dust 514

A free-to-play MMOFPS friss PlayStation 3-as előzetest kapott az E3-ról.

Tearaway

A LittleBigPlanet készítőinek új játéka PlayStation Vitára.

Thief

Az IGN segítségével tekinthetjük meg a tegnap este hosszasan bemutatott Thiefet, teljesen in-game játékmenet szemszögből.

Kingdom Hearts HD 1.5 ReMix

A világ legfurcsább nevű játékának címére pályázó remake elsőként hozza el PS3-ra a sorozatot.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

A Microsoftnál bemutatott előzetes kibővített, enyhén brutális jelenetekkel feltöltött változata. Csak 18 éven felülieknek.

Beyond: Two Souls

Ezúttal a játékmenet kapja a főszerepet a Beyond új előzetesében. Részletesen elmagyarázzák nekünk az irányítást, és a két szereplő közötti kapcsolatot.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward