Dust 514 megjelenési dátum

Már azt hittük sosem lesz meg...

Dust 514 megjelenési dátum

A PlayStation 3-ra érkező, ingyenesen játszható shooter május 14-én startol el, jelentette a fejlesztő CCP Games. Mielőtt még megkérdeznétek, idén májusról van szó.

A Dust 514 szerves része az EVE Online univerzumának, amit szintén a CCP készített. Eddig soha nem látott, izgalmas szinergia lesz az PC-s sci-fi MMO és a PS3-as shooter között, ami a béta alatt kapott visszajelzések alapján fantasztikus élményt ad mindkét tábor játékához. A hozzájárulásért mindenkinek roppant hálás a fejlesztőcsapat.

"Most indul csak el az igazi utazás, amire évtizedekkel később majd elképedve nézünk vissza, hogy mit is voltunk képesek most elérni. Az Eve Univerzum túlél majd mindannyiunkat" - mondta Hilmar Veigar Petrusson, a CCP feje.

A Dust 514 játékosai kommunikálhatnak majd az Eve Online pilótákkal, hogy légi csapást hívjanak le az ellenséges csapat nyakába. Akár 32 játékos küzdhet majd ugyanazon a csatatéren, avatárotokat testreszabhatjátok, különböző képességeket és fegyvereket adhattok nekik. Ha tetszik alapíthattok céget, több ezer játékossal összefogva.

A legújabb screenshotokat alant találjátok.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward