Dual Fan sorozatú videokártyák a Sparkle kínálatában

A Sparkle három új videokártyával jelentkezett, amelyek mind-mind a Dual Fan sorozatot erősítik.

Dual Fan sorozatú videokártyák a Sparkle kínálatában

A friss videokártyák között egy GeForce GTX 660-as és két GeForce GTX 650 Ti típusú megoldás lapul, amelyek mindannyian tuningolva érkeznek. A komponensek hűtéséről mindhárom esetben egy-egy kétslotos, két ventilátorral ellátott megoldás gondoskodik.

A légkeverők PWM támogatással érkeznek, így a rendszer a GPU pillanatnyi hőmérsékletétől függően hatékonyan szabályozhatja fordulatszámukat. Az egyedi hűtés nem csak halkabban, de hatékonyabban is hűti a különböző komponenseket, így akár további tuningra is módunk nyílhat – itt persze nem árt azt sem szem elől téveszteni, hogy a sikert tuning esetén a szerencse is befolyásolja.

A Dual Fan sorozatú Sparkle videokártyák pontos tulajdonságairól az alábbi táblázat rántja le a leplet:

Érdekesség, hogy a gyártó a GeForce GTX 660 alapú modellnél csak az 1006 MHz-es magórajelről tesz említést, pedig ennél a terméknél boost órajel is rendelkezésre áll. Alap esetben 980 MHz-es alap és 1033 MHz-es boost órajelről beszélhetünk, de itt a tuning miatt a boost órajel is emelkedett – utóbbi pontos értékes sajnos a gyártó hivatalos weboldalán sem szerepel.

Az egyedi hűtéssel ellátott, gyárilag tuningolt újdonságok hamarosan megjelennek kereskedelmi forgalomban, az azonban egyelőre nem derült ki, hogy az egyes modellek pontosan milyen végfelhasználói árral érkeznek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward