Diablo 3: jönnek a szezonok

Szezonok, rangsor, Riftek és legendás jutalmak - mindez az első nagyobb tapasszal fog érkezni.

Diablo 3: jönnek a szezonok

Tegnap indult útjára a Diablo 3 első kiegészítője, a Reaper of Souls. Az indulás az alapjáték megjelenésével ellentétben zökkenőmentesen zajlott. Nézzük, milyen újdonságokra számíthatunk a "DLC" kapcsán!

A Blizzard a játékosok kérésére behozza a Diablo 3-ba a létra-rendszert, a rangsort és a szezonokat, melyek az első nagyobb Reaper of Soulst követő tapasszal fognak érkezni (ami nem feltétlenül az első patch lesz).

Új legendás tárgyak is be fognak kerülni a játékba, melyek a rangsorban való feljebb kerülésért járnak majd jutalmul. A másik újdonság a tierekre osztott Riftek megjelenése lesz, ezekről Mosquiera a következőket mondta: "Van még egy nagyobb újdonság a 2.1-esben, ezt magunk között tierekre osztott Rifteknek hívjuk. Ezek lényegében olyan szcenáriók, melyekben a játékosoknak egyre nehezebb Riftekkel kell megküzdeniük, hogy kiderüljön, ki jut el a legtovább."

A Riftekhez is lesznek toplisták, és természetesen az itt elért komolyabb rangokért is járnak majd legendás felszerelési tárgyak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward