Deus EX: Különleges kiadás

Ha igazán nagy Deus EX rajongók vagytok, akkor nem kérdés, hogy nektek az Augmented Edition lesz álmaitok netovábbja a Human Revolution megjelenésekor.

Deus EX: Különleges kiadás

Ha igazán nagy Deus EX rajongók vagytok, akkor nem kérdés, hogy nektek az Augmented Edition lesz álmaitok netovábbja a Human Revolution megjelenésekor. Az új kiadást nem olyan rég jelentette be a Square Enix, a csomag ára nem kevesebb, mint 69,99 dollár lesz konzolokon és 59,99 PC-n.

Mit kapunk ezért az összegért? Természetesen a játékot, "Így készült" DVD-t, egy motion graphic regényt, a játék zenéjét és egy 40 oldalas art bookot. Ha ez még nem volna elég, akkor rendeljétek elő a játékot, mert a Square számos extrát (in-game tárgyakat és fegyvereket) ajánl a megelőlegezett bizalomért. Ezek természetesen mást jelentenek, attól függően, hogy hol rendelitek elő. Az amerikai extrákat most nem is soroljuk, tartsátok nyitva a szemeteket, Európára vonatkozó információk még nem jöttek.

A Deus Ex: Human Revolution a jövő év elején érkezik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Az eddig megjelent trailerekkel már most beírta magát a játéktörténelembe...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward