Dead Rising 3: kezdődik a DLC futam

Megérkezett az Operation Broken Eagle DLC előzetese, nem nehéz megtippelni mit rejt a játék legújabb, 13 gigás tapasza.

Dead Rising 3: kezdődik a DLC futam

Az Xbox One exkluzív kezdőcím tegnap 13, azaz 13 gigás patch-et kapott. Egyrészt ebben van az Operation Broken Eagle DLC teljes tartalma is, de a méretét elnézve, talán már más letölthető tartalmak dolgai is lehetnek a csomagban.

A Microsoft szerint viszont többről van itt szó:

"A frissítésben rengeteg fejlesztés kapott helyet a single és kooperatív részben, beleértve teljesítmény és stabilitásbeli korrekciókat, valamint achievementekkel, UI-val és SmartGlass-szal kapcsolatos bogarak is javítva lettek. Ezentúl bejött egy új funkció is, mostantól a ravaszok rezgőmotorjai jelezni fogják, ha a játékosok kezdenek kifogyni a munícióból."

Az Operation Broken Eagle-ben a speciális alakulat parancsnokának, Adam Kane-nek bújhatunk a bőrébe, aki azért veti bele magát a zombikkal elárasztott város poklába, hogy kimentse az eltűnt amerikai elnököt. A DLC ára 8 font, az új küldin kívül van benne 5 új fegyver, egy kombo fegyver, egy járgány, plusz még néhány új ruha és achievement.

A letölthető tartalom trailere is megjelent, ha eltekintünk a rettenetes arcmimikától, akkor nem okoz csalódást, pusztulnak(?) benne az élőholtak rendesen.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward