DDR3L-2133 MHz-es So-DIMM memóriacsomag a G.Skill-től

Az új memóriacsomag tagjai gamer notebookokban és kompakt asztali számítógépekben egyaránt helyet kaphatnak.

DDR3L-2133 MHz-es So-DIMM memóriacsomag a G.Skill-től

A G.Skill egy új, alacsony üzemi feszültség mellett működő, nagykapacitású So-DIMM memóriacsomagot mutatott be, amely két darab 8 GB-os DDR3L-2133 MHz-es memóriamodult rejt.

A Ripjaws sorozatot erősítő mobil memóriamodulok kiválóan használhatóak olyan kompakt asztali számítógépekben, mint amilyen a Gigabyte BRIX Pro, vagy az általunk is tesztelt ASRock M8, ezek a termékek ugyanis profitálni tudnak az alacsony feszültség és magas órajel mellett üzemelő rendszermemóriából. Az új memóriamodulok persze nem csak kompakt asztali számítógépekben, hanem akár nagyteljesítményű mobil munkaállomásokban, illetve játékosoknak szánt noteszgépekben is használhatóak. A lenti kép azt igazolja, hogy az új memóriacsomag tökéletesen üzemel egy Core i7-4770R processzorral szerelt Gigabyte Brix Pro (GB-BXi7-4770R) konfigurációban.

A kép nagyítható!

A szóban forgó Ripjaws DDR3L-2133 MHz-es memóriacsomag két darab 8 GB-os modulja CL11-11-11-31-es időzítést alkalmaz, üzemi feszültségük pedig mindössze 1,35 volt.

A gyártó az újdonságokat Ivy Bridge, iletve Haswell sorozatú Core i5-ös és Core i7-es Intel processzorokhoz ajánlja. Az új memóriacsomag rövidesen elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, az azonban egyelőre nem derült ki, hogy pontosan mennyibe kerül majd.

Árképzés tekintetében talán némi támpontot adhat az a tény, hogy az a 2 x 4 GB-os DDR3L-2133 MHz-es Ripjaws memóriacsomag, amelynek memóriamoduljai hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, nagyjából 125 dollárba kerül. Igaz, utóbbi csomag tagjai nem Cl11-11-11-31-es, hanem CL11-11-11-36-os időzítést alkalmaznak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward