Dátumot kapott Google I/O 2020, jöhet az Android 11

Idén is tavasszal kerül megrendezésre a keresőóriás annuális fejlesztői konferenciája.

Dátumot kapott Google I/O 2020, jöhet az Android 11

A Google a korábbi évek trendjeit 2020-ban, az új évtizedben is követi, és megtartja az évenkénti fejlesztői konferenciáját. A rendezvény keretében valószínűleg nagyon sok érdekességről lesz szó, és több ezren vehetnek majd rajta részt, a fontosabb bejelentések pedig élőben is közvetítve lesznek a YouTube-on.

A Google I/O 2020 május 12. és 14. között kerül megrendezésre. A vállalat a korábbi években általában május második hetére időzítette a nagy figyelemmel kísért eseményt, ebben az évben azonban egy héttel később lesz ez. A helyszín viszont egyáltalán nem változik, a Shoreline Amfiteátrum ad majd otthont a fejlesztői konferenciának, ami nagyon közel található a Google főhadiszállásához Mountain View-ban, Kaliforniában.

Galéria megnyitása

Minden évben ki szokott találni a Google valamilyen feladványt, amit megfejtve lehet kideríteni a Google I/O pontos dátumát, és ebben az esetben sem volt ez másként. A lelkes érdeklődőknek a keresőóriás készített egy kirakóshoz hasonló játékot, amiben meg lehetett fejteni az időpontot. És idén is hamar kihámozták az emberek a feladatból a fenti dátumot.

Galéria megnyitása

A Google I/O legtöbb ember érintő bejelentése az lehet majd, hogy érkezik az Android R, vagyis az Android 11 operációs rendszer, ami az Android 10 helyét veszi át. Tavaly leszögezte a vállalat, hogy végleg felhagy az édességek nevének az alkalmazásával, így idén már biztos, hogy eggyel kevesebb nyitott kérdéssel várhatják az érdeklődők az újdonság megjelenését. De egyébként valószínűleg hamarabb is hallani fogunk az Android 11-ről, mert a Google az eddigi években jóval a fejlesztői konferencia előtt kiadta a korai verziókat, első bétákat.

Tavaly olyan dolgokról is szó esett az Android mellett, mint a Duplex szolgáltatás, ami már a webet is elérte, a tovább fejlesztett Google Assistant is napirendre került, befutott a vezető mód a digitális asszisztensnél. Az eseményen a kiterjesztett valóság is előkerült, a Google Lensről is volt szó, és a Google Go alkalmazásokkal is foglalkozott egyebek mellett a vállalat.

Persze ki kell azt emelni, hogy igazából a Shoreline Amfiteátrumban több napos program várja majd a látogatókat, és lényegében nem is a végfelhasználóknak szól ez a rendezvény, hanem ténylegesen a fejlesztőknek. És bizony a Google az elmúlt években nagyon sok fontos, hasznos információval szolgált. A vállalat szakemberei rengeteg tapasztalatot, tudást oszthattak meg több tucatnyi kisebb-nagyobb előadás keretében a helyszínen. Az előadások egy része pedig később a YouTube-ra is felkerült, és remélhetőleg ez így lesz idén is.

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramona YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap