Darksiders 2 - Argul's Tomb DLC

Az előrendelők és a játék Wii U verziójának megvásárlói ingyen kapják a két új dungeont és egy akciódús shooter részt tartalmazó kiegészítőt.

Darksiders 2 - Argul's Tomb DLC

A Darksiders 2 DLC-je, a vidám című Argul's Tomb jövő hét kedden, szeptember 25-én jelenik meg Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és PC-re. A kiegészítő kriptához illően fagyos világvégi helyszíneket tartalmaz, melyek a fő küldetéseinktől igencsak távol esnek, ami nem véletlen, hiszen nagy titkokat rejtenek. Persze akadnak majd itt új bossok és természetesen új, értékes, legendás fegyverekből és páncélokból álló zsákmányra is rátehetjük mancsainkat. A kiegészítő egyik része egy on-rails shooter, ezen kívül kapunk még két új dungeont, amelyekben komolyab fejtörőkre és harcokra is számíthatunk.

A Limited Edition megvásárlói (ez a kiadás ingyenes upgrade volt az előrendelők számára) már alapban rendelkeznek azzal a kóddal, amelynek segítségével az Argul's Tombot letölthetik. A többieknek 560 Microsoft pontba (6,99 dollár / 5,49 Euro / 4,39 Font) kerül majd. A Darksiders 2 Wii U verziója a játékon kívül már alapban tartalmazza ezt a kiegészítőt is, és a pakk már az új konzol indulásakor (november 30-a Európában, november 18-a az USA-ban ) megvásárolható lesz.

Kapcsolódó cikkeink:

Játszottál már az első résszel? Darksiders 2: Loot, mágia, képességek Darksiders 2 élőszereplős kedvcsináló

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward