Dark Souls 2: Peter Serafinowicz, a kincsvadász

Bemutatkozik Mild-mannered Pate, és egy kis ízelítőt láthatunk a harcból.

Dark Souls 2: Peter Serafinowicz, a kincsvadász

Peter Serafinowicz veterán karakterszínész kölcsönzi a hangját a Dark Souls 2 egyik karakterének, Mild-mannered Pate-nek, akit az alábbi videó végefelé (kb. 8:15-nél) láthatunk, a harcrendszert demonstráló csaták után.

Serafinowicz leginkább a Peter Serafinowicz sóból, a Spaced tévésorozatból és a Shaun of the Dead (Haláli hullák hajnala) című filmből ismert, ill. ő kölcsönözte a hangját Darth Maulnak a Star Wars: The Phantom Menace-ben. Az új karakter, akit alakít, egy rejtélyes kincsvadász lesz. A színésznek nem ez lesz az első számítógépes játékkal kapcsolatos munkája, korábban már szerepelt szinkronhangként a Star Wars: Battlefront 2-ben és a Lego City Undercoverben is.

A Dark Souls 2 kiadója, a Namco Bandai szerint Serafinowicz nagy rajongója a szériának. "A Dark Souls volt az a játék, ami legjobban lekötötte a figyelmemet az összes játék közül, amivel eddig játszottam" - nyilatkozta a színész. "Számomra ez minden idők legjobb játéka."

A Dark Souls 2 március 14-én fog megjelenni PS3-ra és Xbox 360-ra, a PC-s verzió megjelenési dátumát később fogják bejelenteni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward