Shop menü

DÁNOK VETTÉK MEG A SUPERMASSIVE GAMES CSAPATÁT

Az Until Dawn és a The Dark Pictures Anthology készítői a Nordisk Gameshez kerültek.
Vaffler Dániel
Vaffler Dániel
Dánok vették meg a Supermassive Games csapatát

A dán Nordisk Games bejelentette, hogy megvásárolta a brit Supermassive Games csapatát, az Until Dawn, a The Quarry és a The Dark Pictures Anthology készítőit.

A koppenhágai kiadó korábban már 30,7 százalékos befektetést eszközölt a brit stúdióiban, ezt terjesztették most ki. Maga a Nordisk Games egyébként egy kisebb kiadó, melynek tulajdonában olyan csapatok vannak, mint a Just Cause-t készítő Avalanche Studios, vagy a Metroid Dreadet készítő MercurySteam.

A Supermassive Games jelenleg 300 főt foglalkoztat, és az utóbbi egy évben kiderült, hogy nagyon jól együtt tudnak működni a Nordiskkal.

"Több mint egy éve fektetett be először a Nordisk Games a Supermassive Gamesbe, ez alatt pedig rájöttünk, hogy nagyon fontos kérdésekben teljesen egyetértünk Mikkel Weider ügyvezető igazgatóval és csapatával, ráadásul ezek az értékek a többi kereskedelmi partnerünk számára is fontosak" - közölte Pere Samuels, a Supermassive főnöke.

A Supermassive következő játéka a The Dark Pictures Anthology új epizódja lesz, és The Devil in Me néven érkezik ősszel. A történetet ezúttal a Fűrész és a Hostel inspirálta: a főszerepben egy csapat fiatal filmkészítő áll, akik ellátogatnak amerikai első sorozatgyilkosána, H.H. Holmesnak egy replika házába.

Úgy tűnik, hogy a The Devil in Me ezúttal háttérbe szorítja a természetfeletti elemeket, és egy valóságosabb, de meglehetősen kemény és félelmetes sztorit mesél majd el, csapdákkal, kínzószobákkal és mindennel, amit a fenti két film alapján el tudunk képzelni. A játékmenet természetesen a szokásos filmszerű, egyéni választások sokaságára épülő receptet hozza, a főszereplő pedig az Oscar-díjra jelölt Jessie Buckley lesz, aki egy Kate Wilder nevű karaktert alakít a játékban.

A megcélzott platformok a PC, PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére