Csúsznak a GTAIV epizódok PC-n és PS3-on

A Rockstar bejelentette, hogy a GTA4 2 nagy DLC pakkja, a The Lost and Damned és a The Ballad of Gay Tony sajnálatos módon csúsznak a megjelenéssel. Így a letölthető illetve a dobozos Episodes from Liberty City verziók egyaránt április 16-án jönnek ki (13-án Észak-Amerikában). A hozzájuk kapcsolódó események a Rockstar Social Clubban, a PSN-en és a Games for Windos Live-on április 16/17-re tolódnak.

Csúsznak a GTAIV epizódok PC-n és PS3-on

A Rockstar bejelentette, hogy a GTA4 2 nagy DLC pakkja, a The Lost and Damned és a The Ballad of Gay Tony sajnálatos módon csúsznak a megjelenéssel. Így a letölthető illetve a dobozos Episodes from Liberty City verziók egyaránt április 16-án jönnek ki (13-án Észak-Amerikában). A hozzájuk kapcsolódó események a Rockstar Social Clubban, a PSN-en és a Games for Windows Live-on április 16/17-re tolódnak.

A késés oka, hogy a Sony néhány dolgon változtatni akart, az utolsó pillanatban futott be tőlük egy beadvány, hogy módosítsanak a játékbeli Liberty City rádióállomás, tévé és internetes tartalmán. (Azt, hogy pontosan min, nem tudni.) Lényeg, hogy bármilyen apró is a változtatás, a játékot teljes egészében újratesztelik, majd újra beadják jóváhagyásra. "Így működik a játékok leadása. Higgyétek el, ha tudnánk, megsürgetnénk ezeket a kötelező köröket. Már nagyon várjuk, hogy átadhassuk a pakkot a rajongóknak, akik oly sokat vártak rá."

Persze a hosszas várakozás egy Microsoftos exkluzivitást érintő megegyezés miatt volt, de hát efölött már felesleges rágódni, első az üzlet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward