Csúszik a BioShock Infinite

Amikor Rod Fergusson - aki korábban az Epic Games-nél a Gears of War franchise rendezője volt - csatlakozott a csapathoz, tett egy javaslatot.

Csúszik a BioShock Infinite

Amikor Rod Fergusson - aki korábban az Epic Games-nél a Gears of War franchise rendezője volt - csatlakozott a csapathoz, tett egy javaslatot. Ránézett a játékra, aztán ránézett az időbeosztásra, majd azt mondta, hogy sokat jelentene, ha adnának neki még 3-4 hetet hibajavításra és polírozásra. Ken Levine tudta, hogy a sajtótól ezért még kapni fog, de vállalta a dolgot. Az új dátum így március 26.

A játéknak már nem ez az első csúszása és korábban kihagyta az E3-at és a Gamescomot is, de a Levine szerint ettől még nem kell semmi drámaira gondolni. Először 2012 októbere, majd '13 februárja, most pedig március 26 lett a megjelenés időpontja. Egy valami igaz viszont, az Irrational Games feje rávilágított, ha jó a játék, senki nem emlékszik majd a csúszásokra. Ezzel mi is teljesen egyetértünk és már előre meg is bocsátunk mindent, ha megkapjuk azt, amiben az eddig látottak alapján reménykedünk.

A hosszas fejlesztés alatt több értékes tagja is távozott a csapatnak. Mindig történt valami, ami miatt fellángoltak a spekulációk, jöttek a szokásos internet mémek és hasonlók, de Levine úgy gondolta, hogy időpazarlás és szélmalomharc ezekkel szembeszállni.

Szóba került, hogy mégis lesz multi, el is kezdtek dolgozni kétféle játékmódon, de aztán kukázták őket. Legalábbis a sajtó nagy része ezt állította. Levine ezt később cáfolta, idegesítette, hogy elkezdtek ezen lovagolni. Mi azt mondjuk érdemesebb kivárni és nem szükséges nagy feneket keríteni neki, hisz a BioShock lényege az egyjátékos mód. Azért azt mondjuk el, hogy az egyik egy tower defense szerűség, a másik meg egy kooperatív mód, melyben a kampány pályáin lehet majd közösen végigmenni.

További képek a hivatalos honlapon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward