Csak az új konzolokra és PC-re jön a Mad Max

Az előző generációs változatokat lelőtték, és végleges megjelenési dátumot is kapott a játék.

Csak az új konzolokra és PC-re jön a Mad Max

Egy ideje már semmit nem hallottunk az Avalanche Studios által készített Mad Max-játékról, így sokan azt gondolták, hogy szépen csendben elhalt a fejlesztés. A belsős információk szerint tényleg lehettek gondok az utóbbi hónapokban, és ennek tudható be, hogy késik is a játék az eredetileg belőtt negyedévhez képest, de úgy tűnik, hogy ezek végre megoldódtak és a Warner Bros. kész újra beszélni a játékról.

Kezdve rögtön azzal, hogy a korábban még tervezett Xbox 360-as és PS3-as változatokat törölték, a stúdió kizárólag a PC-s, PS4-es és Xbox One-os verziók optimalizálásával van elfoglalva. Ezzel párhuzamosan a kiadó bejelentette, hogy a játék szeptember 4-én jelenik meg.

Vélhetően a késés áldozatai lettek az előző generációs portok, a tavalyi év végén és a mostani év első negyedében még vélhetően több értelme lett volna kiadni ezekre is, szeptemberre azonban már a harmadik ünnepi szezonukat kezdik majd meg az új konzolok. Érdekes, hogy ezzel a május 15-én megjelenő új film, a Mad Max: Fury Road bemutatóját is jócskán lekési a játék, de úgy tűnik, hogy a kiadónak szerencsére a minőség a fontosabb. Így azonban ugyanarra a hétre került, mint a Metal Gear Solid V, ami viszont nem feltétlenül szerencsés.

A játék már előrendelhető, ajándékba a lent is látható, Ripper nevű autó jár, V8-as motorral, off-road kerekekkel és persze az orrába integrált kossal.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward