Cooler Master: árcsökkentések és egy új számítógépház

A Cooler Master bejelentette, hogy két népszerű toronyházának ajánlott végfelhasználói árát csökkenti, de a vállalat ezzel egy időben egy új kuckót is hódító útjára indított. Nézzük is a részleteket!

Cooler Master: árcsökkentések és egy új számítógépház

A Cooler Master bejelentette, hogy két népszerű toronyházának ajánlott végfelhasználói árát csökkenti, de a vállalat ezzel egy időben egy új kuckót is hódító útjára indított. Nézzük is a részleteket!

[bold]

Olcsóbb lesz két Cooler Master toronyház[/bold]

A Cooler Master illetékesei bejelentették, hogy a gyártó Európában két torony formátumú számítógépházának árát is csökkenti, így azok, akik HAF-X vagy HAF 932 Advanced számítógépházat szerettek volna venni, most biztosan örülni fognak.

A vállalat HAF-X névre keresztelt számítógépháza kétségtelenül a legnépszerűbb Cooler Master PC kuckók közé tartozik, nem véletlenül. A HAF – High Air Flow – család tagjainál kiemelten fontos szempont a tökéletes, hatékony szellőzés biztosítása. A HAF-X esetében az előlap mögött egy 230 milliméteres, a ház tetején két darab 200 milliméteres, míg a ház oldalán egy további 200 milliméteres átmérővel rendelkező ventilátort találunk – utóbbi a videokártyák hűtésébe is besegít. A HAF-X modell jelenleg 159 eurós áron kapható, de néhány napon belül már 20 euróval olcsóbban, azaz 139 eurós áron lehet majd megvásárolni.

A másik termék, amelyet érint az árcsökkentés, nem más, mint a HAF 932 továbbfejlesztett változata, a HAF 932 Advanced. Ez a ház elődjével ellentétben már két USB 3.0-s portot is kínál, sőt, négy SSD meghajtó beszerelését is lehetővé teszi. Az elődből ismert „szellőző rendszer” ennél a modellnél is jelen van, csak úgy, mint a folyadékhűtő rendszerek támogatása. A HAF 932 Advanced napjainkban 139 eurós áron található meg kereskedelmi forgalomban, de néhány nap múlva már 20 euróval olcsóbban, 119 euróért is megvásárolhatjuk majd.

A fentebb említett árváltozások február 18-tól kezdve lépnek életbe. A termékekkel kapcsolatban bővebb információt az alábbi hivatkozások segítségével szerezhetnek be az érdeklődők:

 

[list type="unordered"]

[*]Cooler Master HAF-X

[*]Cooler Master HAF 932 Advanced

[/list]

[bold]

Megjelent a Cooler Master Elite 361[/bold]

Az Elite 361 névre keresztelt kuckót a vállalat kifejezetten olyan környezetbe szánja, ahol kiemelten fontos a helytakarékosság. A mini toronyházat a felhasználók igénytől függően vízszintes, illetve függőleges módban egyaránt használhatják, így a rendelkezésre álló helyet a lehető leghatékonyabban tudják kihasználni. A pici számítógépház mindkét módban megfelelő szellőzést kínál és az előlapot is úgy alakították ki, hogy az mindkét módban könnyedén hozzáférhető és kényelmesen használható legyen. A gyártó a házon található CM logót is úgy rögzítette, hogy az elforgatható legyen.

A ház belsejében a micro-ATX és ATX alaplapok férnek el, az alaplaptálcán pedig megtaláljuk a szokásos szerelőablakot is. A 150 x 368 x 464 milliméteres mérettel érkező újdonság 4,8 kilogrammos súllyal bír. A bővítőhelyek között egy külső 5,25 colos és egy külső 3,5 colos, valamint négy darab belső 3,5 hüvelykes példányt találunk. PCI bővítőhelyekből összesen hét darab áll rendelkezésre. Ha a merevlemezkeret a helyén van, akkor 227 milliméternyi hely áll a videokártyák rendelkezésére, de a HDD keret eltávolításával a rendelkezésre álló hely mérete 312 milliméterre növelhető. Processzorhűtőből maximum 122 milliméter magas példány fér el a házban.

A megfelelő hűtésről összesen 5 ventilátor gondoskodhat, amelyek közül egy sem tartozék. A ház tetején egy 120 milliméteres, a ház elején egy 80 milliméteres, a ház hátulján pedig két 80 milliméteres átmérőjű légkeverő elhelyezésére van mód. A ház oldalán is találunk egy ventilátorok számára kialakított helyet, amely 80 milliméteres, 90 milliméteres vagy 120 milliméteres átmérőjű légkeverőket fogad. Az előlapi portok között a szokásos audió csatlakozók mellett két USB 2.0-s port is helyet kapott.

A Cooler Master Elite 361 ebben a hónapban kerül a boltok polcaira, ajánlott végfelhasználói ára pedig 39,99 dollár lesz.

Az újdonsággal kapcsolatban további információ itt található.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward