Codemasters: Dirt 2, Fuel, Overlord(ok)

Sűrűn lesznek idén a Codemasters naptárában események, rengeteg játékot mutattak be a US Gamers Day  rendezvényen: Dirt 2, Fuel, Overlord II, Overlord: Dark Legend, Overlord: Minions.

Codemasters: Dirt 2, Fuel, Overlord(ok)

Dirt 2 (PC, Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii, DS):

5 újabb gyönyörű screenshotot kaptunk a szeptemberben megjelenő Colin McRae: Dirt 2-ről, ami az első játék lesz a legendás rallyversenyző tragikus halála óta, mely a nevét viseli.

Mint azt már korábban is megírtuk, a második részt nagyszabásúbbnak és lehetőleg még agresszívebbnek ígérik a fejlesztők. A játék szívében természetesen továbbra is az EGO motor dobog.

Dirt2 shotok letöltéséhez katt ide.

Fuel (PC, PS3, Xbox 360):

Nem eseménytelen a Codemaster US Gamers Day rendezvénye, kiadtak egy teljesen új trailert és néhány tetszetős screenshotot is a májusban megjelenő nyílt világú (hatalmas, 5000 négyzetmérföldes terület) racing játékukhoz, a Fuel-hoz.

"Mount Rainer hófödte hegycsúcsaitól Utah és a Grand Canyon sivatagos pusztaságaiig minden megtalálható a Fuel egyedi környezetében. A térképek megalkotásához műholdas adatokat használtunk, hogy az eredmény egy tökéletes versenyzős sandbox játék legyen." - mondta az egyik fejlesztő.

Fuel shotok letöltéséhez katt ide.

                           

[bold]

Overlord II (PC, PS3, Xbox 360):[/bold]

Valószínűleg sokan már tűkön ülnek, hogy újra belebújhassanak a gonosz hadúr hideg fém páncélzatába és leigázzanak egy újabb ártatlan mesevilágot, szétcsapjanak egy két megfáradt parasztot (családostul természetesen) és feláldozzanak néhányszáz hűséges miniont.

"A második epizódban egy új Overlord lesz, még erősebb minion hadsereggel, hogy leigázhassa a Dicsőséges Birodalmat és eltörölje a rómaiakat mindörökre. Ahogy a birodalom terjeszkedik, elpusztít minden mágiát mit talál, szóval itt az idő megállítani őket "Veni, Vidi, Vici" csatakiáltással, no meg egy formás kis minioncsordával."

Jó étvágyat a tízerhez és a screenshotokhoz!

                           

[bold]

Overlord: Dark Legend (Wii):[/bold]

A júniusban megjelenő Wii exkluzív Overlord: Dark Legend-hez is kaptunk egy filmecskét és egy adag képet.

Ebben a játékban, a kezdetekhez térünk vissza. Overlordunk alfeléről még alig esett le a tojáshéj, ám máris sötét gondolatokat forgat a fejében. Csatlakozzunk hát hozzá első igazi fosztogatásán, mártsunk meg szűz fejszéjét néhány csillogó szemű fiatal parasztlányban és alapozzuk meg rettegett hírnevét...

Dark Legend shotok letöltéséhez katt ide.

                           

[bold]

Overlord: Minions (DS):[/bold]

Még nem kapott pontos dátumot a Climax által fejlesztett DS exkluzív minionos logikai játék, csak annyit mondtak, hogy valamikor 2009-ben jön.

Az Overlord: Minionsban-ban a hadúr akarata a DS tollon kereszül jut el az apró bajkeverőkhöz, így irányíthatunk, kombinálhatunk és küldhetjük csatába jóképű kis seregünket. Oldjuk meg a feladványokat és vigyük előrébb bűnös terveinket...

Minions shotok letöltéséhez katt ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward