COD Modern Warfare 3 PC-s kérdések és válaszok

Az Infinity Ward válaszol a Call of Duty Modern Warfare 3 PC-s verziójával kapcsolatban felmerült kérdésekre.

COD Modern Warfare 3 PC-s kérdések és válaszok

A Call of Duty: Modern Warfare 3 fejlesztője, az Infinity Ward körvonalazta a PC-s verzióban található egyedi funkciókat és újfent kihangsúlyozta a PC platform és a PC-s játékosok iránti elkötelezettségét. Robert Bowling közösségi manager a Call of Duty fórumon válaszolt a PC-s verzióval kapcsolatos néhány kérdésre.

"Nagyra értékeljük a PC-s játékosokat és kitettünk magunkért, hogy gazdagítsuk számukra a játékélményt" – mondta. "Odafigyelünk az igényekre, és elkészítjük azokat a dolgokat, amelyeket sokan kérnek. Az MW3 nagy újdonsága a dedikált szervertámogatás lesz, ebbe beletartozik a szerver böngésző, szavazások, RCON és még sok más. Végül pedig teljesen integrálódunk a Steam platformmal, lesz barátok listája és Steam acsik is."

Bowling elmondta, hogy az MW3 lehetővé teszi a PC-s játékosok számára a grafika finombeállítását. Ki- ill. bekapcsolható lesz pl. az SSAO, módosítható a DOF, az árnyékok, az anti-aliasing, a textúrák felbontása és még sok más.

"Többféle erősségű PC-n teszteljük a játékot. Az irodában van egy régi alsókategóriás gép, vele pont annyit foglalkozunk, mint a csúcsgéppel. A hardvergyártókkal együttműködésben széles körű kompatibilitási teszteket végzünk, hogy induláskor a játék optimalizált és bugmentes legyen."

Bowling egy fájó kérdéskörrel, a korábbi Modern Warfare játékokban sokak életét megkeserítő csalásokkal is foglalkozott: "A Modern Warfare 3-ban a biztonság kulcsfontosságú. Többféle csalásellenes és biztonsági módszert vetünk be, ezek között szerepel a Steam VAC rendszere, a CEG, és saját rendszereink, melyek segítségével többrétegű védelmet tudunk biztosítani annak érdekében, hogy az online multiplayer játék élvezetes, fair, és biztonságos legyen minden játékos számára, anélkül, hogy a PC-n elvárható irányítás szabadságát korlátozná."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward