Champions és Star Trek Online PS3-ra

A Cryptic stúdiónál PS3 programozót keresnek azzal a célzattal, hogy címben említett 2 készülő MMO-t átportolják PlayStation 3 konzolra is (most "csak" PC-n és Xbox 360-on futtathatóak).

Champions és Star Trek Online PS3-ra

A Cryptic stúdiónál PS3 programozót keresnek azzal a célzattal, hogy címben említett 2 készülő MMO-t átportolják PlayStation 3 konzolra is (jelenleg még csak PC-re és X-box 360-ra készülnek).

"Kifejlesztettünk egy rugalmas, úttörő jelentőségű MMO platformot, ami olyan játékokat képes támogatni, mint a Champions és a Star Trek Online" - olvashatjuk a hirdetésben.

"Jelenleg PC-n és Xbox 360-on futnak, mi pedig elérkezettnek érezzük az időt, hogy megcsináljuk a PS3 támogatást is."

A Champions Online egy cel-shading technikát használó szuperhősös MMO a műfaj kitalálóitól (a Cryptic csinálta a City of Heroes-t is az NCSoft-nak és ők dolgoztak a Marvel Universe Online-on is a Microsoftnak, amiből ugye nem lett semmi). A játék jövő évben fog megjelenni PC-re és Xbox-ra. A sikerén pedig nem más, mint az ex-Blizzardos (és ex-Flagshipes) Bill Roper dolgozik, akinek anno a Diablo-t is köszönhettük.

Ami pedig az ez év nyarán bejelentett Star Trek Online-t illeti, arra még várnunk kell 1-2 évet. Lehetőségünk lesz majd benne Klingon és Föderációs hajókat irányítani, amelyek tele lesznek NPC-kkel. Felfedezhetjük a végtelen űr rejtett zugait, összecsaphatunk más hajókkal vagy lesugározhatjuk magunkat és társainkat különböző bolygókra...

További információk a hivatalos oldalakon: Champions Online, Star Trek Online.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward