CDP, 11-bit Studios, Paradox gamescom kínálat

Egyre több jelentés érkezik arról, hogy melyik cég mivel készül a neves eseményre, nézzük meg tömbösítve, mivel készülnek a kisebb játékosok!

CDP, 11-bit Studios, Paradox gamescom kínálat

Egyre több jelentés érkezik arról, hogy melyik cég mivel készül a neves eseményre, nézzük meg tömbösítve, mivel készülnek a kisebb játékosok! Jön a CD Projekt RED, Infernum, Larian Studios, Nordic Games és a Paradox is.

 

[list type="unordered"]

[*]11 bit Studios – A 11 bit bemutatja az Anomaly Warzone Earth játékot PS3-on és készülnek 3 új mobilos címmel is.

[*]CD Projekt RED – Titkolóznak, azt nyilatkozták, hogy még a show előtt bejelentik mit hoznak, de annyit már most tudhatunk, hogy új játékot nem mutatnak be.

[*]Infernum – Brick-Force: Hands-on demó a free-to-play online shooterhez, átszaladnak a tutorialon, a játék alapjain és megnézhetitek a “build and destroy” mód intróját.

[*]Larian Studios – A Larian Studios elhozza a Divinity: Dragon Commander és Divinity: Original Sin játékait. Plusz a Dragon Commander táblás játék prototípusát, ami megtekinthető lesz a bódéjukban.

[*]Nordic Games – A Nordic Games bemutatja a Painkiller Hell & Damnation-t és egy teljesen új kalandjátékot, amit eddig még nem jelentettek be.

[*]Paradox Interactive – Több címmel is készülnek, jön egy be nem jelentett és több játék első próbaalkalmára is itt adnak lehetőséget: War of the Roses, Dungeonland, A Game of Dwarves és Starvoid.

[/list]

 

A gamescom augusztus 15-19-ig tart, a helyszíne Köln, Németország.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward