Catalyst lesz a Mirror's Edge reboot címe

Hosszú idő után újra életjelet adott magáról a DICE belső nézetű akció platformere.

Catalyst lesz a Mirror's Edge reboot címe

Egyre több jel utal arra, hogy hamarosan új részleteket tudunk meg a Mirror's Edge rebootjáról. Bár a 2008-ban megjelent belső nézetű akció-játékból jóval kevesebb fogyott a vártnál, az évek során komoly rajongótábor alakult ki körülötte. Ezért az EA a 2013-as E3 során hivatalosan is megerősítette, hogy ad még egy esélyt a játéknak és 2016-ban egy Faith múltjára fókuszáló résszel bővíti majd sorozattá a játékot.

A bejelentés óta azonban sajnos nem sokat lehetett hallani az új epizódról, ám ez most megváltozott. Igaz, nem lettünk sokkal okosabbak, mert mindössze annyi derült ki, hogy a reboot a Catalyst alcímet fogja kapni. A Mirror's Edge hivatalos Twitter-fiókjában már ki is posztolták a magyarul katalizátort jelentő szó szótári jelentéseit.

Mivel szinte biztosra vehető, hogy hogy a játék nem esik át alapvető koncepcióváltáson és alakul át kémiai oktatóprogrammá, a hangsúly alighanem az egy esemény bekövetkeztét meggyorsító személy jelentésen van. Tekintve hogy az angol példamondatban a she szót használják, nem nehéz kitalálni, hogy Faith Connorsra céloznak. A futó tehát alighanem ezúttal is tudása legjavát nyújtva igyekszik majd segíteni a lázadókat abban, hogy megdönthessék a név nélküli megapolisz elnyomó kormányzatát.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward