Call of Duty DS és MW2 infómorzsák

A modern hadviselés csodája nemsokára a Nintendo DS-t is leigázhatja. Vajon mikor jön az iPhone-ra?

Call of Duty DS és MW2 infómorzsák

Egy tény. A Nintendo nem sokat törődik a külsőségekkel, hiszen a Wii még csak nem is HD, a DS 3D-s felhozatalának 90%-áról pedig jobb nem is beszélni. Most azonban újabb szakadékhoz érkeztünk, hiszen megjött az első kedvcsináló videó a Call of Duty: Modern Warfare 2 DS változatából, melynek címe Call of Duty: Modern Warfare: Mobilized lesz.

                                      

                                                               Hivatalos COD: Modern Warfare: Mobilized trailer

Igen, a grafika kissé idejétmúlt, de a videó alapján a játékmenet kifejezetten jónak ígérkezik, és ez a lényeg. A DS tulajdonosok már kezdhetnek is gyűjteni a malacperselybe, mert a játék a nagytestvérrel együtt érkezik ez év november 10-én.

                             

                                                                       Modern Warfare 2 Multiplayer trailer

Apropó, nagy testvér! A GamesCom '09-en bemutatásra került a játék kooperatív módja, amit Spec Opsnak kereszteltek az Infinity Wardnál. A mód külön indítható, azaz nem a single player, és nem a multiplayer részeként funckionál. A bemutató alatt egy kétperces missziót láthatott a nagyérdemű, ám mindezt szólóban játszva (mert bár a Spec Ops a kooperatív élményre épít, egyedül is lehet játszani vele). Amennyiben ráér más is, akkor osztott képernyőn vagy online is csatlakozhat majd hozzánk, hogy a három nehézségi szint valamelyikén közös erővel darálhassuk a rosszfiúkat. A küldetés rövid időtartama egyébként ne riasszon el senkit, mert az Activision szerint a Spec Ops a játék teljes értékű része lesz. Ősszel meglátjuk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward