Bővül a Mad Maxet fejlesztő Avalanche stúdió

Az új épület képe mellé betettünk nektek egy Mad Max előzetest is, amelyben Max járgánya látható.

Bővül a Mad Maxet fejlesztő Avalanche stúdió

Az Avalanche Studios 10 éve fejleszt tripla A-s játékokat Stockholm szívében; a csapat most új, a réginél jóval nagyobb és modernebb épületbe költözik. A 3000 négyzetméteres irodaház, amely nincs messze a régi székhelyüktől tágasabb teret és high-tech infrastruktúrát biztosít majd a 160 fejlesztőnek, akik 2015 őszétől vehetik birtokba az új területet. Az Avalanche másik felére, amelynek New Yorkban található a székhelye szintén jó idők járnak, ez a kisebb, 90-fős csapat nemrég költözött be a SoHo negyedben található 1700 négyzetméteres új épületbe. A két stúdió egyébként egyként funkcionál, a neten osztják meg egymással a munkát, ill. néhány csapattag időnként a két kontinens között ingázik.

Hát.... belül biztos szebb.

A 2003-ban alapított Avalanche, amelynek a Just Cause széria hozta meg a hírnevet, rekordokat döntöget theHunter című F2P online vadász-szimulátor játékával, melynek felhasználóbázisa elérte a 4 milliót. A jövőre megjelenő Mad Max is nagy érdeklődésre számíthat, de a stúdió még ezen kívül is tartogat pár meglepetést a tarsolyában.

Visszatérve a Mad Maxre: a nyíltvilágú játékban az autók jelentik az életet vagy a halált, ezért igen fontos szerepet kap járgányunk fejlesztése. Főhősünk az egész játékon keresztül tuningolja majd és szépítgeti saját kis Magnum Opus névre hallgató magnum opusát, amelyért az alkotók annyira oda vannak, hogy a kiadóval, a Warner Bros Interactive Entertainmenttel együtt összefogva valódi verzióját is szeretnék elkészíttetni a West Coast Customs specialistái segítségével. Alant még virtuális formájában látható, reméljük minél hamarabb bemutatják majd az igazit is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward