Bővítette refurbished kínálatát az Apple

Bővítette refurbished kínálatát az Apple

Az Apple már évek óta forgalmaz hivatalosan refurbished termékeket is. És igyekezik a vállalat frissen tartani az ilyen jellegű készülékek kínálatát. Ennek jegyében most arról számolhatunk be, hogy a refurbished program keretében az eddiginél is több iPhone érhető el, már megvásárolhatóak a 2018-as modellek is megvásárolhatóak „újracsomagoltan”.

Az iPhone XS és az iPhone XS Max estében is kalkulálhatnak mostantól az érdeklődők a refurbished opcióval. Ezek olyan modellek, amik még legalább három évig részesülni fognak az Apple szoftveres támogatásából, ráadásul ezeknél már jobban lehet menedzselni az akkumulátor állapotát, ezáltal még hosszabb időre válhatnak hű társukká az új tulajdonosoknak.

Galéria megnyitása

Az Egyesült Államokban az iPhone XS így már 700 dollárért elérhető a 64 GB-os tárkapacitással, ha pedig valaki ezt túlságosan soványnak érezné ezen a szinten – ami abszolút érthető lenne – akkor 256 GB-tal is meg lehet vásárolni 830 dollárért cserébe. A maximalisták pedig akár választhatják az 512 GB-os tárhellyel megtoldott változatot is, ami 1000 dolláros összeget kóstál.

Azok, akik az iPhone XS Maxra vágynak, legalább 800 dollár kifizetésére készüljenek, és ez még a refurbished kivitelben is csak a 64 GB-os modellre elég. A 256 gigás tárkapacitással szolgáló masina már 930 dollár kóstál, az félterás pedig jócskán átlépi még ilyen formán is az ezer dolláros küszöböt, egészen pontosan 1100 dollárt kér érte az Apple.

Galéria megnyitása

A refurbished modellek választásával 300-350 dolláros összeget lehet spórolni az eredeti vételárhoz képest. Persze ebben már az is benne van, hogy mostanra a csúcsmodellek még magasabb szintre értek el, hiszen már az iPhone 11 generáció fut a boltokban.

Az Apple elmondása alapján az ilyen eszközök gyakorlatilag teljesen olyanok, minta újak lennének. Minden szempontból beható tesztelésnek vannak alávetve, meg vannak tisztítva, át vannak csomagolva, az összes tartozékuk ott lapul a natúr, fehér dobozukban. A külső és az akkumulátor is cserére kerül az újbóli értékesítést megelőzően.Minden újracsomagolt iPhone 1 év garanciát élvez az Apple-től, és igény szerint ezt még meg lehet toldani AppleCare+ szolgáltatással is, ami további 200 dolláros összegbe kerül.

Galéria megnyitása

Az Apple azt nem szokta közölni, hogy a refurbished termékek értékesítéséből mekkora bevétele származik, de állítólag amióta az iPhone ára drasztikusan emelkedett, azóta egyre keresettebb az ilyen modellek. Plusz ez a program beleillik a vállalat zöld politikájába is, hiszen a refurbished modellek árusításával olyan eszközök kerülhetnek újra forgalomba, amik egyébként talán csak részben lennének újrahasznosítva, részben pedig az elektronikus hulladékhegyeket gyarapítanák.

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramona YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap