Blizzard: Hearthstone Heroes of Warcraft

A Blizzard bemutatta új digitális kártyagyűjtögetős játékát. A Warcraft univerzumba ültetett Hearthstone Heroes of Warcraft ingyenesen játszható modellel érkezik.

Blizzard: Hearthstone Heroes of Warcraft

A Blizzard bemutatta új digitális kártyagyűjtögetős játékát. A Warcraft univerzumba ültetett Hearthstone Heroes of Warcraft ingyenesen játszható modellel érkezik. A projekt a Blizz ötös számú, legkisebb csapatánál készül, amely mindössze 15 főt számlál. Ők arra alakultak, hogy kisebb, inkább kísérleti jellegű dolgokkal foglalkozzanak.

Ebben a játékban a WoW-ból ismert kasztok közül válogathattok, mint a tolvaj, mágus vagy harcos. Szerezhettek paklikat a játékban vagy egy dollárért vásárolhattok is. Az online multi és a társkeresés a Battle.net-en történik majd. Lesz kártyaalkotó mechanizmus is. Van egy hősötök, egy adott kaszttal (mint az eredeti papíros kártyajátékban), aki alá összeállítjátok a paklit. A tárgykészítő rendszerrel széttörhetitek a felesleges kártyáitokat, hogy Arcane Dust-hoz jussatok, aminek segítségével megalkothatjátok az általatok vágyott darabokat.

A Hearthstone még idén kijön PC-re, Mac-re és iPad-ra. A béta nyáron indul, erre már jelentkezhettek is a hivatalos honlapon. Trailer alant...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward