Black Dragon Evo One memóriák a Geil-től

A Geil új DDR2-es memóriacsomagokat dobott piacra, egészen pontosan egy tucat különböző kapacitással és időzítéssel rendelkező memória csomaggal próbálja kielégíteni a vállalat a piac és ezzel együtt a vásárlók igényeit. Az új memóriák egytől egyig a BLack Dragon Evo One sorozat tagjai.

Black Dragon Evo One memóriák a Geil-től

A Geil új DDR2-es memóriacsomagokat dobott piacra, egészen pontosan egy tucat különböző kapacitással és időzítéssel rendelkező memória csomaggal próbálja kielégíteni a vállalat a piac és ezzel együtt a vásárlók igényeit. Az új memóriák egytől egyig a Black Dragon Evo One sorozat tagjai.

A Geil az újdonságokat kettő- és négy darabos csomagokban dobja piacra, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb csomagot. A memória modulok órajele 800 MHz-es vagy 1066 MHz-es lehet csomagtól függően, az újdonságok időzítése 5-5-5-15 vagy 4-4-4-12. A Geil új memóriái nyolcrétegű PCB-n foglalnak helyet (Nyomtatott áramkör), a DDR2-es chipek mindegyike FBGA tokozással rendelkezik. A lehető leghatékonyabb hűtés érdekében minden modul különleges hűtőbordát kap, amely az MTCD (Maximised Thermal & Conduction Dissipation) technológiának köszönhetően rendkívül hatékonyan vezeti el a memória chipek által termelt hőt, az eljárás működését az alábbi képen tekinthetjük meg:

Az új csomagok 2 GB-os, 4 GB-os és 8 GB-os kapacitással kerülnek forgalomba, a gyártó egyelőre nem árulta el a termékek várható végfelhasználói árát. Természetesen minden egyes Black Dragon Evo One memória modulra élettartam-garanciát vállal a Geil.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward