BioShock: Kapcsolat a gameplay és sztori közt (UPDATED)

A gameplay elemek szoros összefüggésben lesznek a sztorival, úgy mint ahogy az előző két BioShockban is voltak... 

BioShock: Kapcsolat a gameplay és sztori közt (UPDATED)

UPDATE

Érkezett egy új videó, mely a játék első 5 percét tartalmazza. Igaz, hogy a játék legelejéről van szó, de azért jobb ha felhívom a figyelmeteket a SPOILER veszélyre. Ha a teljes élményt a játék megjelenésére szeretnétek tartogatni, ugorjátok át!

Eredeti hír:

A BioShock: Infinite mesterséges intelligencia által irányított társ karaktere, Elizabeth képes lesz szakadásokat előidézni az univerzum szövetében, melyek más valóságokba nyílnak. Ez a képesség viszont nem csak a gameplayben lesz fontos, hanem szerves része lesz a történetnek is.

"Mindig is úgy gondoltam, hogy a játék rendszerének és a narratívának szorosan össze kell kapcsolódnia. Rupture-ben sem találtatok egyszerűen varázserőket. A képességek mind kapcsolódtak az ott történtekhez. A város víziójához és az emberekhez, akik arra törekedtek, hogy tökéletessé váljanak, ám beleestek ennek a csapdájába. Összefüggés van a splicerek, erők és az összes történés között, beleértve a főszereplő személyét is."

Elizabeth története, hogy miért van a toronyban, ez ereje és a szakadások központi tényezői a játéknak. A szakadások egyes aspektusai, hatásai majd fontosabbak lesznek másoknál, néhány csak azért lesz ott, hogy azt közvetítse, pontosan mik is ezek a szakadások.

"Nem volt egyszerű elmagyarázni, még a médiának sem, hogy pontosan mi a szerepük, amíg az E3-on meg nem csináltuk azt a 'Jedi bosszúja' dolgot" - hivatkozott ezzel a 2011-es E3-as demóra, melyben Elizabeth egy portált nyitott az 1980-as évekre.

"Természetesen a játékban némileg más formát öltött a dolog. Most már nagyon gyorsan megérteti a játék az emberekkel, hogy mi is történik pontosan."

A BioShock: Infinite márciusban érkezik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

 Ha frissebb videókra vágytok, ajánljuk figyelmetekbe az Irrational Games YouTube csatornáját.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward