BioShock 2 - nem kell búsulnia a Windows Live-osoknak

A Games for Windows Live-os kódok működnek Steamen!

BioShock 2 - nem kell búsulnia a Windows Live-osoknak

Nem kell szomorkodniuk azoknak, akik a Games for Windows Live-ra vásárolták meg annak idején a BioShock 2-t, a játékuk továbbra is működni fog. A Games for Windows Live szolgáltatás megszüntetése miatt frissítést kapott a játék PC-s verziója, ez a frissítés lehetővé teszi, hogy Steamen be lehessen regisztrálni a darabot. Regisztrálás után megkapjuk az alapjátékot, a Protector Trialst DLC-t, az összes multiplayer kiegészítőt és a Minerva's Den DLC-t is.

Kiküldött tudósítónk, Pacman élőben letesztelte a dolgot, és örömmel tudatja mindenkivel, hogy valóban működik, a Steam elfogadja a Games for Windows Live-os kódot.

A frissítés ezen kívül még behozza a Steames acsikat is, kontroller kompatibilitást is ad a játékhoz, és lehetővé teszi, hogy Big Picture módban fusson. Multiplayerben már bármelyik játéktípusra rákereshetünk, nem kell kiválasztanunk a játékmódot. A multi átesett némi ráncfelvarráson is, könnyebbé és gyorsabbá tették benne a szintlépést.

A frissítés a The Darkness 2-ről is ismert Digital Extremesnek köszönhető, ők dolgoztak a BioShock 2 multiplayer részén még a 2010-es megjelenés előtt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward